Ingezonden persbericht


HOEKMANTOTAAL NEEMT ACTIVITEITEN EN MEDEWERKERS BLOKDRUK OVER

Uitbreiding producten- en dienstenportfolio voor klanten BlokDruk

Rijssen - 23 mei 2007 -- hoekmantotaal, leverancier van digitaal kwaliteitsdrukwerk en aanvullende communicatieoplossingen voor MKB en multinationals, maakt vandaag bekend dat zij alle producten, diensten en medewerkers van BlokDruk te Rijssen overneemt.

De activiteiten worden onder de naam hoekmantotaal gecontinueerd vanuit de Rijssense vestiging. Alle medewerkers komen in dienst van hoekmantotaal. Klanten van BlokDruk zullen op korte termijn in de gelegenheid gesteld worden kennis te maken met het totaalconcept van hoekmantotaal, waarbij zij kunnen profiteren van een uitgebreider productenportfolio en een nog completere dienstverlening. hoekmantotaal heeft een naam op het gebied van printing-on-demand en direct mail. Ook klanten van BlokDruk kunnen vanaf nu van deze expertise gebruik maken.

Erwin Blok, eigenaar van BlokDruk geeft aan:" Na 25 jaar zelf in de grafische sector actief te zijn geweest, ben ik blij het stokje over te kunnen dragen aan Dick Hoekman, die alle ins en outs van ons vak kent en in wie ik het volste vertrouwen heb. Op deze manier wordt de business op een prima manier gecontinueerd en worden alle belangen gediend. Ik zal zorgdragen voor een goede overgang en blijf bij hoekmantotaal mijn waarde toevoegen."

Dick Hoekman, algemeen directeur van hoekmantotaal: "Met de overname van BlokDruk versterken wij onze bestaande teams met een vijftal zeer capabele en gemotiveerde collega's. Wij zullen klanten van BlokDruk, maar ook onze bestaande klanten nog beter en sneller kunnen bedienen, alleen al doordat er dankzij de overname een jarenlange ervaring aan onze teams wordt toegevoegd. De klanten die ik heb gesproken en ook medewerkers van BlokDruk reageren over het algemeen positief op de overname. Doelstelling is voor juli 2007 de integratie gerealiseerd te hebben. Intussen gaan de lopende zaken door zoals iedereen dit van ons gewend is."

Over hoekmantotaal
hoekmantotaal is sinds 1938 totaalpartner in communicatie. Vanuit haar vestigingen in Genemuiden, Rijssen en Zwolle levert hoekmantotaal wereldwijd (digitaal) kwaliteitsdrukwerk en verwante, innovatieve diensten en oplossingen om de communicatie van haar klanten beter en effectiever te maken. Bij hoekmantotaal werken inmiddels ruim 70 specialisten. Kijk voor meer informatie op: www.hoekmantotaal.nl

hoekmantotaal is een merknaam van Hoekman Beheer B.V.

Mediacontacten

Hoekmantotaal, Dick Hoekman, algemeen directeur, tel. 038 3852385, email dhoekman@hoekmantotaal.nl Carolijn Peelen BV (voor hoekmantotaal), Carolijn Peelen, tel. 0653280936, email carolijn@peelen.nu