Guava Technologies, Inc. breidt uit met opening van .........

23.05.2007 / 20:38 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Guava technologies, inc.

Guava technologies, inc.

Guava Technologies, Inc. breidt uit met opening van Europees kantoor

HAYWARD, Californië, May 23 /PRNewswire/ --

Guava Technologies, Inc. kondigde vandaag aan dat ze net buiten Londen, in Stamford, Groot-Brittanië, een Europees kantoor heeft opgericht. Het kantoor legt de nadruk op de voorzetting en groei van het succes van Guava Technologies in deze cruciale streek (d.w.z. Europa, Afrika, het Midden- Oosten (EMEA)) en de opbouw van steeds sterkere relaties met EMEA-klanten.

"Guava Technologies is sinds haar oprichting in 1998 aanzienlijk gegroeid en blijft vernieuwende technologieën voor celanalyse leveren aan een steeds toenemend aantal onderzoekswetenschappers en clinici in verschillende takken, waaronder immunologie, oncologie, virologie en het ontdekken van geneesmiddelen," zei Lawrence F. Bruder, CEO en President van Guava Technologies. "Het vestigen van rechtstreekse aanwezigheid in Europa, waar toonaangevende bijdragen geleverd worden in de vooruitgang van biowetenschappen, is een logische volgende stap in onze ontwikkeling als wereldwijd deelnemer van deze markt."

"Het Europees kantoor, dat ons EMEA-hoofdkantoor zal zijn, staat onder leiding van Paul Wheeler, Director EMEA Operations, Guava Technologies. Onze nieuwe rechtstreekse aanwezigheid in EMEA is een katalysator voor de volledige optimalisatie van de ondersteuning en diensten die we onze klanten in deze streek bieden," zei Todd Christian, VP Commercial Operations, Guava Technologies. "Het nieuwe gebouw weerspiegelt rechtstreeks onze verbintenis tegenover het groeiend aantal EMEA-klanten."

Het Europees kantoor bevindt zich in 3 Southview Business Centre, Tinwell Road, Stamford, Lincs PE9 2JL, Groot-Brittanië. "In het begin zal het kantoor zich bezighouden met verkoop en marketing, administratie, verzending, ontvangst en andere bedrijfsfuncties," zei Paul Wheeler. "Met deze functies in een kantoor net buiten Londen, kunnen we onze klanten sneller en doeltreffender helpen, en bevinden we ons in een ideale positie om ons EMEA- klantenbestand verder uit te breiden."

Over Guava Technologies

Guava Technologies, Inc., (www.guavatechnologies.com), een besloten vennootschap in biotechnologie en medische apparatuur, ontwerpt, ontwikkelt en levert gebruiksvriendelijke, on-demand, werksystemen voor celanalyse. Alle systemen leveren zuivere celtellingen en bieden gebruiksvriendelijke software, specifiek voor analyse, om de tijd tussen de hypothese en het eindresultaat te minimaliseren. De hoofdproducten zijn de Guava(R) PCA & PCA-96 en Guava EasyCyte(TM) Mini & Plus Systems alsook reagenskits voor celtelling/kiemvermogen, weergave van antistoffen en apoptoseanalyse. Ideaal voor een breed scala van toepassingen in biowetenschappen, waaronder therapeutische/diagnostische ontdekking, bioverwerking, kwaliteitscontrole, onderzoek op celbasis en klinische diagnose, helpen producten van Guava(R) wetenschappers over de hele wereld het leven één cel tegelijk te begrijpen.

Guava, het logo van Guava Technologies en alle andere handelsmerken zijn in het bezit van Guava Technologies, Inc. (C)2007 Guava Technologies, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Website: www.guavatechnologies.com

Contact:

Lalit Dhir, VP van Corporate Development & Strategic Marketing, +1-510-576-1421, ldhir@guavatechnologies.com, of Lisa B. English, PhD, Communications Director,
+1-510-576-1394, lenglish@guavatechnologies.com, beiden bij Guava Technologies, Inc.