Politie Zeeland


---


O-1795-2007 Vrouw op fiets aangereden, Burgh-Haamstede
Een 79-jarige vrouw uit Burgh-Haamstede heeft woensdagmiddag een hoofdwond opgelopen nadat zij was aangereden door een personenauto.
De vrouw fietste rond 15.15 uur over de Steursweg en wilde rechtdoor de Kraaijensteinweg oversteken. Hierbij zag zij vermoedelijk een passerende auto, bestuurd door een 45-jarige Duitse, over het hoofd waarna ze met haar voorwiel tegen het auto botste. De 79-jarige vrouw kwam ten val en liep daarbij diverse blauwe plekken en een hoofdwond op. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis maar kon na behandeling weer naar huis.

W-1796-2007 Fietser geschept door auto, Ritthem
Een 46-jarige Vlissinger is woensdagmiddag rond 16.30 uur gewond geraakt toen hij werd geschept door een personenauto.
Een 62-jarige automobilist uit Vlissingen reed over de Ritthemsestraat en wilde rechtsaf de Zandweg inrijden. De bestuurder zag de 46-jarige fietser, die aan kwam rijden over het fietspad uit de richting van Vlissingen-Oost, over het hoofd. De fietser vloog tegen de voorruit en ging met fiets en al over het dak van de auto om vervolgens op het wegdek te belanden. Gelukkig droeg de fietser een bikehelm waarmee hij de klap op zijn hoofd grotendeels kon opvangen. Wel raakte hij flink gewond aan zijn handen waarvoor hij voor behandeling is overgebracht naar het ziekenhuis.

O-1797-2007 Aanrijding, Serooskerke (S)
Woensdagmiddag rond 17.20 uur vond in Serooskerke (S) een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 29-jarige automobilist uit Hellevoetsluis reed over de N57 en verleende op het kruispunt met de Stoofweg geen voorrang aan een van linkskomende auto. De bestuurder van deze auto, een 24-jarige Middelburger, probeerde nog uit te wijken naar links maar toch een aanrijding niet meer voorkomen. De auto van de 29-jarige man is vermoedelijk total loss, de andere auto had schade aan de rechterzijde. Beide bestuurders bleven ongedeerd.


---- --