Headsetwinkel demonstreert op GIB 2007 ergonomische voordelen headsets


DE MEERN, 20070509 -- Ook deze jaargang zijn Headsetwinkel en Plantronics weer te vinden op de Gezond in Bedrijf Beurs 2007 in de Jaarbeurs te Utrecht. Op 23 en 24 mei geven experts van Headsetwinkel informatie over de ergonomische voordelen van professionele headsets. Uiteraard zullen ook de nieuwste (draadloze) headsets de revue passeren en zijn deze als showmodel aanwezig. Bovendien kunnen bedrijven een vrijblijvende proefplaatsing aanvragen. Aan het einde van de beurs zal een wireless headset en een Bluetooth headset verloot worden onder alle aanmeldingen.

Headsets zijn een zeer geschikte oplossing om ergonomisch verantwoord te werken en de productiviteit op de werkvloer te verhogen. Diverse onderzoeken van onder meer de University of Surrey, HB Maynard en KRC Research tonen een duidelijk beeld: De nieuwe generatie moet aan een hogere norm voldoen en voert regelmatig dezelfde handelingen uit achter het bureau. Dit leidt tot rugklachten die in Europa de nummer twee reden voor ziekteverzuim vormt. Gebruik van headsets verminderd 30% van de nekklachten en 16% van pijn in de rug. Daarnaast leveren headsets aantoonbare voordelen als handsfree en ergonomisch werken, multi-tasken en mobiliteit.

Sinds kort werkt Plantronics samen met de Nederlandse Vereniging voor Ergonomie (NVvE). Leden van de NVvE krijgen de gelegenheid een wireless headset uit te proberen bij Plantronics dealers. Als gecertificeerd dealer van Plantronics is Headsetwinkel verheugd met de samenwerking. Headsetwinkel is gespecialiseerd in professionele headsets en levert producten die aansluiten bij haar bedrijfsfilosofie. De kwaliteit van werken en het welzijn van mensen staan bij ons hoog in het vaandel.

Bezoek onze stand AE+AF op de beurs Gezond in Bedrijf 2007 van 23 tot en met 24 mei in de Jaarbeurs te Utrecht en maak kans op een gratis headset of vraag een vrijblijvende proefplaatsing aan.

Over Headsetwinkel
Headsetwinkel is dè specialist op het gebied van professionele headsets. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de expertise kunnen opbouwen waarmee we ons onderscheiden op de markt. Headsetwinkel staat synoniem voor A-merken, topkwaliteit, ergonomisch verantwoord en een servicegerichte benadering.





Headsetwinkel