ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Nationale ICT Awards van start

29 maart 2007

ICT~Office organiseert samen met haar partners het ministerie van Economische Zaken, ICTRegie en Nederland BreedbandLand, de Nationale ICT Awards 2007. De uitreiking van de awards is tijdens een feestelijk diner voor genodigden op 24 mei 2007.
De Nationale ICT Awards zetten personen, organisaties of initiatieven in het zonnetje die bijdragen aan de stimulering van innovatieve ICT-toepassingen in bedrijfsleven, non-profit en overheid. De vier partners van de Nationale ICT Awards reiken ieder een eigen Award uit, die een ander aspect van innovatieve ICT-toepassingen belicht.

Vier Awards
De InnovatieSalon Award is een initiatief van ICT~Office en is in 2006 voor de eerste keer uitgereikt. Met haar kernprogramma InnovatieSalon wil ICT~Office de vraag naar ICT-toepassingen in diverse sectoren stimuleren met als inzet het versnellen van innovatie. De award is voor het programma of organisatie die hier op een aansprekende manier inhoud aan geeft.

De Aanbesteding Award wordt uitgereikt door het ministerie van Economische Zaken. De prijs is bestemd voor de overheidsorganisatie die de beste ICT-aanbesteding heeft gerealiseerd.

De ICTRegie Award, die in 2006 voor het eerst werd uitgereikt, is voor de persoon of personen die resultaten van wetenschappelijk onderzoek hebben weten om te zetten in één of meer economisch of maatschappelijk profijtelijke toepassingen.

De NBL Award is bedoeld als erkenning voor de meest aansprekende witte raaf (voorhoedeproject of best practice:) uit één van de actielijnen van Nederland BreedbandLand.

Website
Alle informatie over de awards, winnaars en genomineerden van dit jaar en eerdere jaren en links naar de partners staat op www.ictawards.nl. Hier staat ook informatie over de ICT Personality Award, die op een ander moment in het jaar wordt uitgereikt door ICT~Office.

Over ICT~Office
ICT~Office is de branchevereniging van de IT-, Telecom-, Office-, en Internetbedrijven in Nederland. Zij behartigt de belangen van de aangesloten organisaties richting politiek en overheid. Met een achterban die 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is ICT~Office dé belangenbehartiger van de Nederlandse ICT- en Office sector. Zie www.ictoffice.nl


---


Noot voor de redactie (