Gemeente Hardenberg

Staatssecretaris Sharon Dijksma opent De Matrix

s Middags Open Huis

Staatssecretaris Sharon Dijksma van Onderwijs Cultuur en Wetenschap verricht in samenwerking met een aantal kinderen op donderdag 24 a.s. de officiële opening van Brede School De Matrix in de wijk Marslanden bij Hardenberg. s Middags van 16.00 tot 17.30 uur wordt er Open Huis gehouden.

In aanwezigheid van alle kinderen en genodigden wordt donderdagmorgen 24 mei rond 11.00 uur De Matrix officieel geopend door Sharon Dijksma. Daarna krijgt de staatssecretaris een rondleiding door het gebouw. Voor de kinderen worden allerlei festiviteiten georganiseerd.

Open Huis
Om iedereen de gelegenheid te geven eens een kijkje te nemen in de Brede School De Matrix wordt vanaf 16.00 uur tot 17.30 uur Open Huis gehouden. Bezoekers zijn van harte welkom!

Onderwijs, zorg en welzijn
De Matrix biedt een compleet netwerk van onderwijs, zorg en welzijn onder één dak. Het is een gebouw met een hart, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Het vormt bovendien een herkenbaar en markant baken in de nieuwe woonwijk Marslanden bij Hardenberg. De volgende participanten zijn in De Matrix gevestigd: CBS De MarsWeijde, OBS De Kern, Stichting Peuterspeelzalen Hardenberg, Stichting Prokind, Meiners (kinder)fysiotherapie, Verbeek Logopedie, Carinova en de Stuw.