Ingezonden persbericht


Persbericht
14 mei 2007

NS Internationaal houdt strandfeest op Utrecht Centraal

Opening Europees Stadsstrandseizoen met zomerse prijzen

In Nederland kennen we ze onder andere in Amsterdam en Rotterdam: stadsstranden. Maar ook in andere Europese steden is het heerlijk toeven op zomerse stranden in het centrum van de stad. Je hoeft dus nooit meer te kiezen tussen een bezoek aan een mooie stad of lekker zonnen op het strand. NS Internationaal opent op donderdag 24 mei het stadsstrandseizoen met een groot strandfeest op Utrecht Centraal Station van 7.30 tot 9.30 uur. Tijdens het strandfeest - met als host John Williams - maken bezoekers die in strand- of badkleding naar Utrecht Centraal komen, kans op een volledig verzorgd weekend weg naar een van de Treinsteden met stadsstrand.

Dit grote strandfeest op Utrecht Centraal met vrolijke muziek, een zandstrand en limbodansen brengt de reizigers alvast in een zomerse stemming. Zij kunnen lekker wegdromen op het meeslepende ritme van de steelbandmuziek, terwijl hun voeten zich nog een keer in het zand graven. Kortom: ze wanen zich in hartje Nederland op de Bahama's.

Maar het blijft niet bij 'in de stemming brengen', want vanaf 14 mei zijn er via Skyradio.nl al treintickets te winnen naar een van de stadsstranden in Parijs, Brussel of Berlijn. Wie een volledig verzorgd weekendje naar een Treinstad met stadsstrand wil winnen, moet op 24 mei tussen 8.00 en 8.30 uur in strand- of badkleding naar het NS Internationaal-strandfeest komen. Alle bezoekers die in strand- of badkleding komen, maken namelijk kans op deze superprijs.

Paris Plage, Brussel Bad en Berlin Badestrande zijn heerlijke plekken om na te genieten van een culturele ochtend. "We merken dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een combinatie van cultuur en ontspanning", aldus Linda Schulte, hoofd Marketing bij NS Internationaal. "Daar biedt het stadsstrand natuurlijk uitkomst. Ze liggen vaak zeer centraal en op loopafstand van andere attracties. En door te reizen met de internationale trein houd je dat ontspannen gevoel nog even vast."

Naast Parijs, Brussel en Parijs vind je ook stadsstranden in Düsseldorf, Keulen, Frankfurt, Antwerpen en Londen. Voor meer informatie over treinreizen naar een van deze stadsstrandsteden, kijk op www.nsinternationaal.nl.

*****

Noot aan de redactie



Ingezonden persbericht