Gemeente Vlaardingen


Praat mee over Vlaardingse binnenstad!

16 mei 2007

Somber Veerplein
Hoe zou de Vlaardingse binnenstad levendiger gemaakt kunnen worden? De gemeenteraad wil zich graag goed informeren over de kansen en mogelijkheden die er zijn. Daarom is er donderdag 24 mei een oriënterende raadsvergadering op het Stadhuis met als thema Vitalisering binnenstad.

Dit zal een avond worden waarbij ook burgers en ondernemers van harte welkom zijn. Het thema Vitalisering binnenstad heeft onder andere raakvlakken met het parkeerbeleid en de detailhandelsnota. Deze onderwerpen zijn recent ook aan de orde zijn geweest in een raadscommissie. Er zal vooral gekeken worden naar kansen voor de Vlaardingse binnenstad.

Onderwerpen die deze avond aan de orde komen zijn onder andere:
* Ruimtelijk-economische ontwikkeling (verbeteren van routing en verbindingen)

* beeldkwaliteit, sfeer, imagoversterking, éénduidige uitstraling, marketing en promotie

* Verkeer en bereikbaarheid, samenhang

* Coördinatie en afstemming

Een concept binnenstadsagenda, waarin op hoofdlijnen staat hoe de binnenstad er in de toekomst uit zou kunnen zien, is gereed. Meer informatie over deze avond en de binnenstadsagenda kunt u vinden op www.vlaardingen.nl/gemeenteraad

Draagt u de Vlaardingse binnenstad een warm hart toe, dan bent u van harte uitgenodigd deze avond op donderdag 24 mei bij te wonen. Indien u voornemens bent een bijdrage te leveren aan de discussie verzoeken wij u vriendelijk om vóór donderdag 24 mei 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffie via griffie@vlaardingen.nl of via telefoonnummer 010 248 4102.
Locatie: Markt 11, aanvang: 20.00 uur.