Gemeente Boekel


Nieuw meldsysteem voor Huize Padua

Inwoners al 175 betrokken bij reilen en zeilen Huize Padua

Sinds half mebeschikt Huize Padua overi een nieuw meldsysteem waardoor inwoners beter en sneller met GGZ Oost Brabant in contact kunnen komen wanneer daartoe aanleiding is.

Donderdagmiddag 24 mei a.s. finisht rond 16.00 uur een groep van dertig wielrenners bij Huize Padua in Boekel. Het zijn cliënten en medewerkers van GGZ Oost Brabant die in het kader van het 175-jarig bestaan van GGZ Huize Padua een fietstocht van 1500 km hebben afgelegd van Padua in Italië naar Padua in Brabant. Deze mensen leveren een topprestatie. De opbrengst van de fietstocht gaat naar kleinschalige goede doelen in de geestelijke gezondheid.

175 Jaar wordt hiermee om meerdere redenen een mijlpaal om trots op te zijn. Gedurende deze tijdspanne zijn inwoners van de huidige gemeenten Gemert-Bakel en Boekel betrokken geweest bij het reilen en zeilen van Huize Padua. Iets dat medewerkers en cliënten erg waarderen. GGZ Oost Brabant zet dagelijks haar expertise in om haar bewoners de beste geestelijke zorg te bieden. Toch zijn er momenten dat zij buiten het blikveld zijn. Juist dan zijn de ogen en oren van inwoners van de omliggende gemeenten zo belangrijk.

Daarom is er sinds half mei een nieuw meldsysteem waardoor inwoners beter en sneller met GGZ Oost Brabant in contact kunnen komen wanneer daartoe aanleiding is. Bijvoorbeeld omdat zij een vraag hebben of zich zorgen maken. Men kan de GGZ bereiken via internet: www.ggzoostbrabant.nl/huizepadua (voor niet dringende zaken) en de telefoon 0492-84 4545. Op de melding ontvangt de melder altijd een terugkoppeling.

En wie in de gelegenheid is, is van harte welkom aan de finish. Meer informatie over de fietstocht is te vinden op: www.paduapadua.nl