Gemeente Helmond


Gemeente Helmond in woorden en cijfers

Het sociaal jaarverslag geeft een schets van gemeentelijk beleid en resultaten op het gebied van personeel en organisatie in 2006.

Ook dit jaar heeft de gemeente Helmond haar sociaal jaarverslag uitgebracht. Dit verslag beschrijft de ontwikkelingen die de organisatie vorig jaar op het gebied van organisatie en personeel heeft doorgemaakt.

U leest daar bijvoorbeeld over de opbouw van het personeelsbestand, de mate van tevredenheid van de medewerkers en over de onderwerpen waar de OR zich sterk voor maakt. Daarnaast leest u dat we dit jaar vooral aandacht besteden aan competentiemanagement.

Digitaal

Anders dan andere jaren bieden we het sociaal jaarverslag digitaal. De reden hiervoor is het nog verder verbeteren van de toegankelijkheid van alle gemeentelijke informatie. U kunt het sociaal jaarverslag (Pdf, 8 Mb) downloaden.

Informatie

Heeft u vragen over het sociaal jaarverslag? Neem dan contact op met de afdeling Personeel, Organisatie en Informatiebeleid. Deze afdeling is bereikbaar via personeelszaken@helmond.nl

Sociaal jaarverslag 2006