Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Jongen (10) gewond na aanrijding, automobiliste gezocht
Publicatiedatum: 24-5-2007 10:48:28

WAGENINGEN - Een tienjarige jongen uit Wageningen is woensdagochtend op de Costerweg in zijn woonplaats gewond geraakt nadat hij op zijn fiets werd aangereden door een auto. De jongen liep hierdoor letsel aan zijn hand, heup en nek op. De identiteit van de automobiliste die de jongen aanreed is onbekend gebleven. De politie probeert haar aan de hand van getuigen op te sporen.

Het ongeval gebeurde omstreeks half tien toen de automobiliste over de Costerweg reed. Op de kruising met de Troelstraweg zou de vrouw linksaf zijn geslagen. Hierbij zou ze de jongen op zijn fiets niet voor hebben gelaten. Vervolgens botsten beiden op elkaar waardoor de jongen op de grond viel. De vrouw zou wel uit haar auto zijn gestapt om te vragen hoe het met het slachtoffertje ging. Getuigen van het ongeval hebben de jongen geholpen en hem naar huis gebracht. Het slachtoffertje heeft zich onder behandeling van de huisarts laten stellen. De vrouw was na het ongeval weggereden in een middelgrote rode auto zonder zich bekend te maken. De politie verzoekt haar zich te melden. Ook getuigen die meer kunnen vertellen over de identiteit van de automobiliste, worden verzocht contact op te nemen met de Wageningse politie via telefoonnummer 0900-8844. (07-080427)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Verdachte mishandeling aangehouden

Publicatiedatum: 24-5-2007 10:48:03

EDE De Edese politie heeft woensdagmiddag een 41-jarige man uit die stad aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn 37-jarige vrouw. De man zou de vrouw afgelopen zaterdag geschopt en geslagen hebben. Hierdoor liep het slachtoffer blauwe plekken op. Volgens het slachtoffer zou dit vaker gebeuren. De Edese deed woensdag aangifte op het politiebureau. Haar man, die uit zich zelf op het bureau verscheen, is aangehouden. De verdachte zit nog vast voor nader onderzoek.
(07-080706)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Vrouw aangehouden op verdenking vernieling

Publicatiedatum: 24-5-2007 10:47:45

WAGENINGEN - Een 23-jarige vrouw uit Ede is woensdagmiddag in Wageningen aangehouden op verdenking van vernieling. De vrouw zou omstreeks half drie een ruit van de woning van een 45-jarige Wageningse hebben ingeslagen. De reden hiervoor zou een conflict zijn tussen de Edese en een 34-jarige Wageninger, die zich op dat moment ook in de woning bevond. De oorzaak van het conflict moet gezocht worden in de relatiesfeer. De 45-jarige belde de politie. De Edese was intussen vertrokken. Nadat de vrouw door de politie telefonisch was ontboden meldde zij zich later op het politiebureau waar ze is aangehouden. Na verhoor is de Edese weer naar huis gestuurd. Justitie beslist wat er met haar gaat gebeuren. Door de Wageningse is aangifte gedaan.
(07-080759)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Vrouw aangehouden na conflict in bus

Publicatiedatum: 24-5-2007 10:43:09

WAGENINGEN - Een 39-jarige vrouw uit Doorwerth is woensdagavond door de Wageningse politie op de Stadsbrink aangehouden na onenigheid in een bus. De vrouw zou omstreeks zeven uur een conflict hebben gehad met de buschauffeur over een buggy. De vrouw moest de buggy inklappen met oog op de veiligheid. Toen zij dit geweigerd zou hebben, verzocht de chauffeur haar de bus te verlaten. Ook hier zou de Doorwerthse geen gehoor aan hebben gegeven. Agenten schoten te hulp en sommeerden de vrouw meerdere malen de bus uit te stappen. Toen de 39-jarige hieraan weer geen gehoor gaf, is ze aangehouden. De vrouw is inmiddels met proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.
(07-080914)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053