Ingezonden persbericht


Unisys eerste Platinum Partner van Open Text in de Benelux

Hoofddorp, Schiphol-Rijk, 24 mei 2007 - Open Text Corporation heeft Unisys benoemd als Platinum Partner voor Noord-Europa. Het partnership volgt op de overname van Hummingbird door Open Text. Daardoor ontstond de grootste leverancier van oplossingen voor Electronic Content Management (ECM) ter wereld. Unisys heeft een bewezen staat van dienst in het succesvol implementeren van documentmanagementomgevingen op basis van Hummingbird.

Open Text heeft na de overname van Hummingbird zijn partnerstrategie opnieuw vastgesteld. Op basis daarvan koos het bedrijf voor Unisys als Platinum Partner. Deze hoogste status is weggelegd voor bedrijven die ruime kennis en expertise op het gebied van ECM combineren met verkoopsuccessen. Unisys is marktleider op het gebied van Hummingbird-implementaties in Nederland. Tal van bedrijven en overheden, waaronder enkele ministeries, deden een beroep op Unisys voor implementatie en systeemintegratie.

"Dit partnership is goed nieuws voor bestaande klanten van de voormalige Hummingbird-producten, omdat gebruikers gegarandeerd blijven van optimale ondersteuning", zegt Ton van Setten, Director Public Sector bij Unisys Nederland. "Voor nieuwe klanten betekent het partnership dat zij niet alleen kunnen beschikken over de meest kwalitatieve producten op het gebied van Enterprises Content Management, maar daarnaast ook kunnen rekenen op maximale ondersteuning bij implementatie en onderhoud."

"Hoewel veel complexe ECM-projecten leiden tot onvoldoende draagvlak in de organisatie, worden projecten die wij samen met Unisys uitvoeren, succesvol afgerond. De mogelijkheden van ECM worden daarbij optimaal benut", zegt Graham Page, Alliance Director EMEA bij Open Text. De marktkennis en brede expertise van Unisys, alsmede focus en inzicht in klantprocessen zijn de redenen dat Unisys deze prestigieuze status is toegekend."

# # #

Over Open Text
Open Text(tm) is de grootste onafhankelijke leverancier van Enterprise Content Management-software (ECM) ter wereld. Met de oplossingen van Open Text kunnen grote ondernemingen, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners informatie beheren om aan zakelijke, juridische of industriële vereisten te kunnen voldoen. Open Text heeft circa 46.000 klanten en miljoenen gebruikers in 114 landen en twaalf talen. Bezoek voor meer informatie over Open Text www.opentext.com.

Over Unisys
Unisys is wereldwijd actief in IT-diensten en -oplossingen. Onze consultants maken gebruik van de Unisys-expertise in consulting, systeemintegratie, outsourcing, IT-infrastructuren en servertechnologie. Zo helpen zij klanten bij het ontwikkelen van veilige en betrouwbare bedrijfsprocessen. Onze diensten en oplossingen bieden klanten diepgaand inzicht in hun organisatie, de voorwaarde voor een continue en stabiele bedrijfsvoering. Door de toepassing van Unisys 3D Visible Enterprise zien klanten vooraf de gevolgen van hun beslissingen en worden de kansen en risico's volledig zichtbaar nog voor de investering gedaan wordt.