Draadloze muis, die zonder ondergrond gebruikt kan worden

24.05.2007 / 13:34 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Aplusk

Aplusk

Aplusk levert draadloze muis, die zonder ondergrond gebruikt kan worden RadioFrequente PC muis van Gyration heeft een bereik van 30 meter

Rotterdam, 24 mei 2007, Gyration, innovatieve leverancier van presentatie tools, verovert de presentatiewereld met de innovatieve Go 2.4 Optical Air Mouse en de GO PRO 2.4 GHz GYROTRANSPORT die het mogelijk maken een PC zowel vanaf het bureau aan te sturen als zonder ondergrond 'vanuit de lucht'. Ideaal voor wie tijdens z'n presentatie niet kan of wil stilzitten en desondanks over een feilloos werkende, draadloze oplossing wil beschikken.

Presentatievrijheid met de Optical Air Mouse
De Go 2.4 Optical Air Mouse, de opvolger van de populaire Ultra Cordless Optical Air Mouse, is een geavanceerde, draadloze en handzame muis die zich in de markt onderscheidt door de Gyroscoping Motion-Sensing technologie. 'Deze technologie maakt het mogelijk om de muis ook in de lucht, zonder ondergrond, te gebruiken. Dit biedt vooral de professionele gebruiker een scala aan mogelijkheden', aldus Dirk de Jongste, Dealer Manager van Aplusk, de Gyration distributeur in de Benelux. 'Vooral voor gebruikers die vaak presentaties verzorgen, is deze muis een uitkomst. Vanuit ieder hoek van de presentatieruimte stuur je eenvoudig de PC aan, zonder dat je daarbij een ondergrond voor de muis nodig hebt. Daarnaast is het product accuraat, heeft een bereik van 30 meter en verbruikt bovendien weinig stroom.'

Gevarieerde muistoepassingen
De bijgeleverde GyroTools(tm) Media Controls Software levert een grote bijdrage aan het gebruikersgemak van deze muis. Met meer dan 80 tools voor gevarieerde muistoepassingen en drie naar eigen wens te programmeren knoppen is alles mogelijk. Het met een korte beweging naar links naar de volgende slide van de presentatie gaan; met een beweging naar rechts highlights aanbrengen of het met één druk op de knop openen van een e-mailbox, geluid harder zetten of wijzigingen opslaan, zijn maar enkele voorbeelden van de gevarieerde, praktische toepassingen van deze muis.

Presentatiegemak in sleutelhangerformaat
Ook voor de gebruiker, die veel reist, heeft Gyration de ideale muis ontwikkeld; de GO PRO 2.4 GHz GYROTRANSPORT. Deze muis, die zo klein is dat deze eenvoudig aan een sleutelbos te bevestigen is, bevat alle gemakken van de reguliere Go 2.4 Air Mouse en is uitgerust met een geïntegreerde USB stick van maar liefs 1GB. Ideaal voor het opslaan van presentaties om deze vervolgens overal mee naar toe te nemen. Eenvoudiger kan niet. Meer informatie
Wilt u meer informatie over de Gyration presentatieproducten of over andere Aplusk activiteiten, bel 010-2045562 of mail naar info@aplusk.nl.

Aplusk Algemeen
Aplusk is een erkend distributeur in de Benelux voor hoogwaardige audiovisuele producten en diensten en richt zich op de verkoop en service aan erkende dealers. De medewerkers zijn opgeleid om de vele producten en diensten van Aplusk aan te bieden en de dealer maximaal te ondersteunen. Op deze manier is Aplusk in staat om de markt topkwaliteit producten, een degelijk advies en uitstekende service te bieden, ook wanneer de dealer zelf niet over deze resources beschikt. Aplusk biedt alle exclusieve producten en diensten aan tegen zeer competitieve prijzen.


-----------

Note voor de redactie:

Wilt u meer informatie over de Gyration producten? Een hoge resolutie foto? Meer weten over Aplusk? Neemt u dan contact op met Ellen Kusters, Marketing & Sales Assistant.