HTM



* Positief resultaat in 2006 voor HTM
HTM heeft 2006 met een positief resultaat afgesloten. Het netto resultaat in 2006 bedroeg 4,9 miljoen. HTM is tevreden met dit resultaat dat volgens verwachting was. Ook alle dochterondernemingen van HTM sloten af met winst. Zij dragen inmiddels 10% van de omzet waarmee zij een prominente positie in nemen binnen het concern.

In 2006 heeft HTM grote veranderingen doorgemaakt. Niet alleen intern waar een nieuwe marktconforme CAO werd bereikt, maar ook zeker extern waar de overname van Novio afketste, HTM de busconcessie in Dordrecht verloor en RandstadRail reed en weer deels tot stilstand kwam. De gemeente Den Haag besloot de aandelen van HTM niet de af te stoten en voor 100% eigenaar te blijven.

Allemaal veranderingen die veel vergden van medewerkers en management, niet alleen qua inspanning, maar zeker ook mentaal. In 2007 gaan deze veranderingen bijna onverminderd voort. Nog steeds rijdt RandstadRail niet de volledige route, de aanbesteding van het busvervoer in het stadsgewest Haaglanden staat op stapel en de voorbereidingen voor de komst van de OV Chipkaart zijn in volle gang.

HTM gaat met vertrouwen de uitdaging aan om deze grote veranderingen ook in 2007 tot een goed einde te brengen.