Gemeente Boarnsterhim


verkoop ligplaats Boarnstee zuid

Nieuwe doelgroep verkoop ligplaatsen nieuwbouwwijk Boarnstee-zuid Akkrum
In 2006 is gestart met de verkoop van de ligplaatsen in de haven in de wijk Boarnstee-zuid. De ligplaatsen zijn in eerste instantie aangeboden aan bewoners van de wijk met uitzondering van de woningen langs de oever van de Boarn. Op dit moment is nog 1 ligplaats beschikbaar. Op 22 mei 2007 heeft het college van Burgemeester en Wethouders besloten de resterende ligplaatsen (op dit moment nog 1 ligplaats) aan te bieden aan bewoners van de wijk Boarnstee, wonend ten noorden van de Boarn, die geen aan water grenzende kavel bezitten.

Op dit moment is nog één ligplaats beschikbaar met een boxmaat van 8 x 3m. De prijs voor deze ligplaats is EUR 9150,-- exclusief btw. De bijkomende kosten (kk) zijn voor rekening van de koper en bedragen EUR 916,50 inclusief btw. Voorwaarde is dat de kopers van de ligplaatsen een vereniging van eigenaren (VVE) oprichten. De VVE regelt het onderhoud en beheer van het gemeenschappelijk water en de oevervoorzieningen.

Uitvoering
L.D. Faber Makelaardij uit Sneek begeleidt de verkoop van de ligplaatsen voor de gemeente. Notariskantoor Idema en de Boer verzorgt de notariële afwikkeling. Als u behoort tot de doelgroep en in aanmerking wilt komen voor de ligplaats dan kunt u zich tot 18 juni 2007 uitsluitend schriftelijk aanmelden bij L.D. Faber Makelaardij, Leeuwarderweg 16, 8605 AH Sneek.

De uiteindelijke koper wordt door loting bepaald.