Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DAPHNE MARTINEZ NIEUWE CARRIER & RETAIL SALES MANAGER BENELUX BIJ PLANTRONICS

Hoofddorp, 24 mei 2007 --- Bij Plantronics, marktleider op het gebied van communicatie-headsets, is Daphne Martinez benoemd tot Carrier & Retail Sales Manager Benelux. Martinez (35) was eerder werkzaam bij BenQ Mobile Benelux BV/ Siemens Nederland NV als Channel Manager. Hier deed zij ruime ervaring op in de telecommarkt op het gebied van mobiele telefonie, DECT en WLAN producten.

In haar nieuwe functie is Martinez verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel en de verdere uitbouw van het distributiekanaal voor business-to-consumer marktsegment en het carriersegment. Martinez zal zich daarnaast gaan richten op de verhoging van de acceptatiegraad van headsets in de kantooromgeving. "Binnen de consumenten en zakelijke markt bestaat nog een lage adoptiegraad in het gebruik van bluetooth headsets", constateert Martinez. "En dit willen wij graag doorbreken."

Plantronics is van oudsher bekend als producent van headsets voor call centers en is in die markt al jarenlang de belangrijkste speler. Sinds enige jaren richt Plantronics zich meer en meer op de consumentenmarkt met headsets voor mobiele telefonie en internettelefonie. "Plantronics is een bedrijf met een sterk groeipotentieel en kwalitatief sterke producten, mede dankzij haar jarenlange ervaring en achtergrond. Het is voor mij een persoonlijke uitdaging om de onderneming verder uit te bouwen", zegt Martinez.

Over Plantronics
Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics' ervaring in mission critical communicatie - waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden "One small step for man..." vanaf de maan. Plantronics' producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 7526876

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong B.V.
Margriet Luttikhuizen
T: 00 31 (20) 421 05 65
E: Margriet@l-dj.nl