Aanpassing misleidende reisaanbieders: vakantiediscounter

24.05.2007 / 14:14 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Elmar online b.v.

Elmar online b.v.

Maarssen, 24 mei 2007

Aanpassing overzicht misleidende reisaanbieders: Internetsite www.consumentenbond.nl constateert dat het internet reisbureau www.vakantieDiscounter.nl zich houdt aan de Code Reisaanbiedingen

De grootste Vakantie Discount website van Nederland is overgegaan op een volledig geautomatiseerd backoffice-systeem en houdt zich, ondanks eerdere berichten, uitstekend aan de Code Reisaanbiedingen.

Vandaar dat de consumentenbond per direct het Internet reisbureau www.VakantieDiscounter.nl van de lijst heeft gehaald waarop de namen van reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen staan die zich niet aan de prijscode zouden houden. 'De VakantieDiscounter is overgegaan op een volstrekt nieuw ICT-platform en is daardoor nog beter in staat om in de Nederlandse markt alle goedkope reizen met de juiste all-in prijs voor de consument te vinden en te tonen', aldus Ronnie Rokebrand algemeen directeur Elmar Online B.V.. Op de website www.VakantieDiscounter.nl staan nu alle aanbiedingen overzichtelijk bij elkaar, met het verschil dat de VakantieDiscounter als echte prijsvechter steeds de laagste prijs levert. Dankzij de nieuwe geavanceerde systemen en het feit dat de klant zelf zijn of haar reis uitzoekt, zijn de kosten aanzienlijk lager dan in de gewone reiswinkels. Dit voordeel wordt direct terugbetaald aan de klant. Alle reizen zijn online beschikbaar en direct boekbaar. Alle prijzen worden getoond inclusief toeslagen.

De website www.VakantieDiscounter.nl bestaat sinds 2000 en is uitgegroeid tot het goedkoopste reisbureau op Internet. Met een geavanceerde techniek zoekt de search-engine de goedkoopste prijs en geeft deze met korting aan de klant door mét een Laagste Prijs Garantie.


Noot voor de redactie (