Getronics PinkRoccade

strategische samenwerking met iSOFT

Nieuwegein, 24 mei 2007 Persbericht Getronics PinkRoccade continueert strategische samenwerking met iSOFT

Getronics PinkRoccade en iSOFT maken bekend een strategische samenwerkingsovereenkomst te hebben gesloten waarmee de bestaande samenwerking verder uitgebouwd en bestendigd wordt.

De samenwerking houdt het benodigde kennisniveau van beide partijen up-to-date en bevordert het gebruik van elkaars ontwikkel- en consultancycapaciteit zodat de markt optimaal bediend blijft. Ook wordt geïnvesteerd in het uitwisselen van kennis, waarmee het mogelijk wordt om nieuwe oplossingen te combineren met de bestaande V2/V5 producten, het ziekenhuis informatiesysteem van iSOFT. Voor de huidige iSOFT klanten is de samenwerking van groot belang aangezien gebleken is dat er behoefte is aan deze specifieke dienstverlening. Op deze manier wordt deze dienstverlening behouden c.q. zo mogelijk verder uitgebouwd. Zowel Getronics PinkRoccade als iSOFT borgen op deze wijze de continuïteit van de V2/V5 productlijn.

Daarnaast ontwikkelen beide partijen gezamenlijk een strategie met betrekking tot applicatie-integratie, waardoor meer koppeling mogelijkheden ontstaan met applicaties die in de gezondheidszorg voorkomen.

iSOFT levert wereldwijd softwareoplossingen voor de gezondheidszorg. Deze softwareleverancier in de zorgsector continueert de kwalificering van Getronics PinkRoccade als Certified iSOFT Partner. Daarmee is Getronics PinkRoccade bevoegd om opleidingen en implementaties te verzorgen op het V2/V5 portfolio van iSOFT en wordt er een V2/V5 kennispool opgezet.

Getronics PinkRoccade helpt ziekenhuizen bij de inrichting van werkprocessen door het combineren van inhoudelijke kennis van zorgprocessen en facilitaire processen met een doelmatige inzet van ICT op verschillende niveaus. Daarmee worden de zorgprocessen verbeterd en administratieve lasten voor zorgprofessionals verminderd.