Gemeente Echt-Susteren


vragen

Leerlingenvervoer in het schooljaar 2007-2008

De formulieren voor het aanvragen van leerlingenvervoer voor het schooljaar 2007-2008, naar scholen voor basisonderwijs en speciaal onderwijs, dienen weer ingevuld te worden. Ook voor gehandicapte leerlingen in het voortgezet onderwijs staat de regeling leerlingenvervoer open.

Naar de ouders van de leerlingen die nu al gebruik maken van het leerlingenvervoer zijn de formulieren reeds verstuurd. Voor nieuwe aanvragers zijn de formulieren te verkrijgen bij de afdeling Publiekszaken van de gemeente Echt-Susteren.

De formulieren dienen voor 9 juni 2007 te zijn ingestuurd. Burgemeester en wethouders geven vervolgens vóór 4 augustus 2007 een beschikking af (binnen acht weken). Het te laat indienen van de formulieren kan voor een ernstige vertraging van de afhandeling van uw aanvraag zorgen en eventueel betekenen dat uw kind met de start van het nieuwe schooljaar niet vervoerd wordt.

Voor het aanvragen van formulieren en het verkrijgen van informatie betreffende het leerlingenvervoer, kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis telefonisch terecht bij mevrouw D. Linssen en de heer M. Fransen van de afdeling Publiekszaken: 0475 - 478 478.