KNHS


Adviescommissie Jeugd en Ponyzaken uitgebreid
22 mei 2007
Adviescommissie jeugd en ponyzaken uigebreid

ERMELO (KNHS) De KNHS heeft onlangs de Adviescommissie Jeugd en Ponyzaken uitgebreid met drie veelbelovende nieuwe leden. Ria Hiensch (Veenendaal), Janneke Koelewijn (Bunschoten-Spakenburg) en Annemarie van Goethem (Helvoirt) zijn toegetreden tot de commissie, die onder het voorzitterschap staat van Jos Biemans.

De adviescommissie is in 2003 in het leven geroepen om de diverse KNHS commissies te stimuleren aandacht te besteden aan de jeugd. Daarnaast heeft de adviescommissie als doel er voor te zorgen dat de inspanningen ook daadwerkelijk terechtkomen bij de verenigingen. De adviescommissie Jeugd en Ponyzaken bestaat naast de voorzitter en de drie nieuwe leden uit Enjetta Peters-Schreuder en Yvonne van Trigt.

De KNHS is zeer blij met de nieuwe samenstelling van de adviescommissie. De drie nieuwe bestuursleden beschikken ieder over hun eigen specialiteiten, waardoor de commissie met deze aanvulling goed in balans is. Door de uitbreiding van drie naar zes bestuursleden heeft de commissie een bredere basis, vertegenwoordiging uit meerdere delen van het land en meer kennis van onder andere het mennen.

Foto: Arnd Bronkhorst