KNHS


Cast Toppers te Paard gepresenteerd
23 mei 2007
Cast Toppers te Paard

Dinsdag zijn de opnames gestart voor Toppers te Paard, een nieuw amusementsprogramma van TV Oost waarin topsport en topentertainment elkaar ontmoeten. In een tijdsbestek van enkele weken zullen zanger Thomas Berge, oud-voetbalinternational Jack de Gier, zangeres Tessa Boomkamp, schaatsster Moniek Kleinsman, volkszanger Jannes en advocaat Robert Speijdel de fijne kneepjes van het ruitervak onder de knie proberen te krijgen. Onder leiding van de Nederlandse topruiters Gertjan Bruggink, Jeroen Dubbeldam en de gebroeders Gerco, Wim en Ben Schröder zullen de BNers hun uiterste best doen om tijdens het prestigieuze paardensportevenement CSI Twente te vlammen in de hoofdpiste. De training vindt plaats in drie van de meest gerenommeerde stallen van Nederland.

Dinsdag 22 mei, werd de eerste opnamedag onderbroken voor een persconferentie waarbij de complete cast & crew van Toppers te Paard aanwezig was. In de sfeervolle omgeving van Stal De Huurne in Wierden had presentator Willie Oosterhuis de lachers op zijn hand en zong Thomas Berge live de leader van het programma.

De eerste uitzending staat bij TV Oost geprogrammeerd voor zaterdagavond 2 juni om 16.21 en 19.39 uur. De presentatie van Toppers te Paard zal worden verzorgd door TV Oost-coryfee Willie Oosterhuis en actrice Esther ter Horst, bekend als Monkie in de succesvolle regiosoap Van Jonge Leu en Oale Groond.

bron: RTV Oost

foto: Vlnr: Jeroen Dubbeldam, Gerco Schröder, Gertjan Bruggink, Wim Schröder, Robert Speijdel, Thomas Berge, Willie Oosterhuis, Esther ter Horst, Jack de Gier, Moniek Kleinsman, Jannes, Tessa Boomkamp.