Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rondreizen met de auto, overnachten op toplocaties midden in de natuur

Nieuw bij Keycamp: Ontdekkingstocht langs de Adriatische kust

Amersfoort, 23 mei 2007. Fly & drive of reis per eigen auto naar de Adriatische kust en overnacht op de topcampings van Keycamp; dat is een van de nieuwe avontuurlijke hoogtepunten uit het reisaanbod voor deze zomer. Ideaal voor ondernemende stellen die op zoek zijn naar een ontdekkingsvakantie in deze prachtige ongerepte en zonnige streek. Lekkere wijn in Kroatië, heerlijk eten in Italië, frisse lucht en een overweldigende natuur bij het ontwaken op één van de campings van Keycamp. Kortom, dé ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie!

Adriatische kust
De Adriatische kust is hot deze zomer; ook bij Keycamp Holidays, de luxe campingreisorganisatie die het buitenleven zoveel mogelijk combineert met de luxe van thuis. Keycamp biedt een viertal campings aan in deze streek, één in Caorle (IT), twee in Cavallino (IT) en één in Pore? (KR). Deze campings vormen een ideale uitvalsbasis voor een rondreis langs de Adriatische kust. Allemaal op uitstekende locaties en goed onderling bereikbaar "We kiezen speciaal voor dit gebied aan de Adriatische zee omdat er in deze landen nog volop ruimte is, een geweldige natuur, een prachtige cultuur én we beschikken er over uitstekende campings. Bovendien zijn de mensen er vriendelijk en gastvrij", zegt brand manager Edwin Teepe van Keycamp Holidays.

Eigen tempo, heerlijk slapen
De reis naar de Adriatische kust kan per eigen auto óf de vakantieganger kan eerst vliegen naar Noord-Italië en op de luchthaven een auto huren. Dit kunt u allemaal heel gemakkelijk boeken via Keycamp. De rest van de reis kunt u helemaal zelf inplannen, een kampeervakantie op maat dus. "De vakantiegangers bepalen zelf in welk tempo ze reizen en welke campings ze wanneer vastleggen. Die vrijheid en ongebondenheid staan garant voor een heerlijke vakantiebeleving," legt Teepe uit. De campings zijn allemaal voorzien van zwembaden, restaurants en natuurlijk van ruim opgezette luxe overnachtingsfaciliteiten. Zo zijn er comfortabel ingerichte stacaravans beschikbaar en volledig ingerichte bungalowtenten.

Italië
De streek rond Venetië is bij velen al bekend vanwege het prachtige landschap, het uitstekende eten en de schitterende cultuur. Breng een bezoek aan Venetië per watertaxi en ontdek het Grande Canal en de beroemde Rialtobrug, of bezoek het plein van San Marco. De stacaravans van Keycamp staan op zonnige staanplaatsen en sommige campings beschikken over een privé strand.

Kroatië

Istrië, het grootste schiereiland van Kroatië, ligt aan de Adriatische zee. Een vakantiebestemming ten top! Hier vindt u prachtige stranden en brede baaien. Een aanrader om te bezoeken is het Nationale park Brijuni - een groep van veertien eilanden in de Adriatische Zee. Deze eilanden kunnen onder begeleiding van een gids of op eigen gelegenheid te voet of per fiets ontdekt worden. In Kroatië zijn ook prachtige uitgestrekte wijngebieden te vinden. Deze liggen rondom het levendige havenstadje Pore? aan de westkant van het schiereiland Istrië. Wilt u meer te weten komen over deze bijzondere Istrische wijnen, dan kunnen er ook speciale wijntochten gemaakt worden.

Voor boekingen of het opvragen van de zomerbrochure 2007; zie www.keycamp.nl

Keycamp
Met als motto 'This is life' biedt de campingreisorganisatie Keycamp al meer dan 30 jaar campingvakanties aan in luxe bungalowtenten, stacaravans en chalets die op de ruim 100 topcampings in Europa staan. Kenmerkend voor Keycamp is dat op alle campings eigen medewerkers aanwezig zijn en dat praktisch alle accommodaties eigendom zijn van Keycamp. Dankzij de zogenaamde Funstations is er onder begeleiding van deskundig personeel voor alle kinderen - van baby tot tiener - van alles te beleven bij Keycamp. Hiermee is ook voor de ouders een 'Keycamp Vakantie' écht een relax-vakantie. Zie ook www.keycamp.nl.