Ingezonden persbericht


Persinformatie
24 mei 2007

50+ Modellenwedstrijd van Plus Magazine weer van start

Wie wordt Plus Personality 2007?

Een modellencarrière alleen weggelegd voor jonge twintigers met maatje 34? Welnee! Ook vijftigplussers maken nu kans op een nieuwe carrière als model bij een gerenommeerd modellenbureau. Op 16 september zal Sylvana Simons tijdens een spetterend evenement in Grand Hotel Huis ter Duin aan de meest vitale en sprankelende vijftigplussers van Nederland de Plus Personality Awards uitreiken. Interesse in een nieuwe carrière als model? Surf dan voor meer informatie naar www.pluspersonality.nl. Inschrijven kan nog tot 10 juni, wie weet wordt u, man of vrouw, de Plus Personality van 2007!

De vijftigplusser van vandaag de dag mag gezien worden en dát is precies wat Plus Magazine wil uitstralen met Plus Personality 2007: make yourself visible! Plus Personality gaat niet alleen om het uiterlijk. Zelfbewustzijn, vitaliteit, uitstraling, levenservaring en persoonlijkheid, dat is waar het om draait! Iedere vijftigplusser, man of vrouw, van minstens 49 jaar en woonachtig in Nederland kan zich tot 10 juni inschrijven. Meer informatie is te vinden op de website of in het juninummer van Plus Magazine, dat nu in de winkels ligt.

Vorig jaar werd Plus Personality voor het eerst georganiseerd en met succes! De twee winnaars van 2006, Josien van de Werf (52) uit Overveen en Wilfred Braam (60) uit Den Haag, zijn inmiddels bekende gezichten bij modellenbureau Max Models. Ook dit jaar zullen de winnaars, die gekozen worden door een echte vakjury, worden ingeschreven bij Max Models. Daarnaast behoort een professionele fotoshoot voor uw portfolio en een zonvakantie voor 2 personen tot de prijzen.

Uit alle inschrijvingen worden dertig kandidaten geselecteerd om kennis te maken met de jury. Daarna zullen twaalf kandidaten doorgaan naar de Plus Personality finale die op 16 september zal plaatsvinden in Grand Hotel Huis ter Duin

Plus Magazine is met een betaalde oplage van ruim 310.000 en een bereik van 1,4 miljoen vrouwen én mannen zonder meer het best gelezen blad voor de 50-plusser. Plus Magazine wil vooral informeren en doet dat met autonomie, objectiviteit, authenticiteit, nuance en diepgang. De mix van onderwerpen, de aanpak van die onderwerpen en de tone of voice maken Plus Magazine uniek. Plus Magazine behandelt de onderwerpen vanuit het perspectief van de 50-plusser. Kijk voor meer informatie op www.plusmagazine.nl



Ingezonden persbericht