ANT-Trust neemt de Amaco Groep over

24.05.2007 / 16:45 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Gci holland pr

Gci holland pr

ANT-Trust, sedert 1897 specialist in vermogensadministratieve dienstverlening, heeft Amaco overgenomen. Amaco is een internationaal opererend trustkantoor en heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Curaçao, Aruba en Britse Maagdeneilanden. Begin vorig jaar nam ANT-Trust NCS-Benelux B.V. over, waarvan de naam inmiddels is gewijzigd in ANT-Trust & Corporate Services B.V.

Leon Lutz, Ceo ANT: 'Wil je de sterk toenemende vraag naar trust en corporate management dienstverlening bijhouden, dan moet je meegroeien! Wij zijn blij dat wij met een prachtig bedrijf als Amaco in één keer onze doelstelling hebben bereikt om die noodzakelijke omvang te hebben dat we bestaande en toekomstige klanten wereldwijd kunnen bedienen en onze organisatie breder kan professionaliseren.'

Met deze overname heeft ANT-Trust haar beleid en strategie tot internationalisering en een breder dienstenportfolio concreet vormgegeven. De overname is nog onder voorbehoud van goedkeuring van de op 12 juni 2007 te houden vergadering van aandeelhouders van ANT.

Over ANT-Trust
ANT-Trust (N.V. Algemeen Nederlands Trustkantoor ANT), specialist in administratieve dienstverlening en van oorsprong met name operationeel voor Euronext Amsterdam genoteerde ondernemingen waaronder DSM, ING Groep en Unilever, heeft de laatste jaren een duidelijke verschuiving geconstateerd van de oorspronkelijke en huidige trustactiviteiten naar o.a. securitisatie, beleggingsfondsen en activiteiten op het gebied van fiscale trust.

Met deze overname is ANT-Trust uitgegroeid tot een van de belangrijke aanbieders in Nederland en de Nederlandse Antillen op het gebied van trust en corporate management services.

Over Amaco
Het in 1956 opgerichte Amaco is een vooraanstaande onderneming, gespecialiseerd in het leveren van internationale managementdiensten. Amaco heeft kantoren in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Curaçao en Aruba en levert tevens diensten in België, Luxemburg en de Britse Maagdeneilanden. Bij Amaco zijn ca. 120 medewerkers in dienst.

Nieuw hoofdkantoor
ANT-Trust heeft per eind april 2007 een nieuw hoofdkantoor betrokken in het Vinoly gebouw aan de Amsterdam Zuid-As. Het nieuwe kantoor heeft een moderne uitstraling in een internationale zakelijke omgeving.


---
(