Roto Smeets de Boer NV

Nieuw lid Raad van Bestuur RSDB

De Raad van Commissarissen van RSDB NV, de grootste drukkerijgroep van Nederland en een belangrijke speler op de Europese markt, draagt Edwin Bouwman voor ter benoeming tot lid van de Raad van Bestuur en Chief Financial Officer (CFO) van RSDB NV per 1 juli 2007. Edwin Bouwman beschikt over 15 jaar brede internationale ervaring in verschillende financiële posities bij Shell in binnen- en buitenland en is momenteel Vice-President Finance New Business Development bij Shell International Exploration and Production in Rijswijk. Edwin Bouwman zal worden voorgedragen ter benoeming tot lid van de statutaire directie tijdens een Algemene Vergadering van Aandeelhouders van RSDB NV op een nader te bepalen datum.

Edwin Bouwman (1967) heeft de Nederlandse nationaliteit en studeerde economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na zijn studie kwam hij in dienst bij Shell, waar hij de afgelopen 15 jaar werkzaam is geweest in diverse financiële management posities in diverse landen. Onder andere was hij van 1999-2001 Treasury Controller bij Shell International en aansluitend van 2002-2006 Chief Financial Officer van Shell Marine Products. Sinds 2006 is Bouwman Vice President Finance New Business Development van de divisie Exploration and Production.

John Caris, CEO RSDB: "Wij zijn zeer verheugd dat Edwin Bouwman bij ons bedrijf in dienst zal treden als CFO. Zijn brede internationale financiële ervaring en commerciële instelling zullen van grote waarde zijn en bijdragen aan de uitvoering van de lange termijn strategische en financiële doelstellingen van RSDB. Zijn persoonlijkheid zal zeer goed passen binnen ons bedrijf."

Meer informatie over Edwin Bouwman zal opgenomen worden bij de agenda ten tijde dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders wordt belegd. Deze gegevens zullen dan ook op de website van de onderneming worden geplaatst.

Hilversum, 24 mei 2007

RSDB NV

Raad van Bestuur

Voor nadere informatie:

RSDB: J.P. Caris, tel. 035 - 625 86 03

Profiel

RSDB NV is opgenomen in de notering van Euronext als NextPrime onderneming met Amsterdam als marktingang. RSDB is een organisatie van dienstverlenende ondernemingen die de communicatie-uitingen van haar opdrachtgevers - met toegevoegde waarde - omzet in gedrukte en multimediale producties. Deze ondernemingen zijn ondergebracht in twee business lines:

Print Productions, gericht op het efficiënt vervaardigen van full service rotatiedrukwerk en Marketing Communications, gericht op het optimaal faciliteren van het 'eigen communicatiekanaal' van opdrachtgevers door middel van effectieve, cross-media communicatieconcepten.