Gemeente Oldenzaal


Tweede internetpanel online

gepubliceerd op : 24-5-2007

Vanaf donderdag 24 mei staat het tweede internetpanel van de gemeente Oldenzaal online op www.oldenzaal.nl. Deze peiling heeft als thema's `stadsmanagement en de binnenstad'.

De vragen die door middel van een enquête aan het panel voorgelegd worden, gaan onder meer over de bereikbaarheid van de binnenstad, de voorzieningen en de evenementen in Oldenzaal en het toerisme. Dit tweede panel is een samenwerking tussen de gemeente Oldenzaal en de Stichting Stadsmanagement Oldenzaal. Stichting Stadsmanagement vervult een brugfunctie tussen gemeente Oldenzaal en ondernemersgroepen.

Eind 2006 heeft een groot aantal mensen zich ingeschreven voor het internetpanel. Deze mensen nemen ook deel aan deze tweede peiling. De meting vindt anoniem plaats. Om de groep representatief te houden, kent Oldenzaal een panelgroep van bijna 700 mensen.

De peiling staat vanaf donderdag 24 mei 2007 online op de website van de gemeente Oldenzaal. Via het gele kopje "Snel naar.." worden de panelleden doorverwezen naar de enquête.

Het doel van de enquête is om een beter inzicht te krijgen in de meningen en standpunten van de Oldenzalers over de binnenstad en de activiteiten die daar plaatsvinden. Tevens kunnen suggesties voor verbetering gedaan worden. De uitkomsten zullen de gemeente en de Stichting Stadsmanagement betrekken bij de verdere ontwikkelingen in de binnenstad.