Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid kiest outputmanagement van Truston


NIEUWEGEIN, 20070524 -- Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid heeft voor haar outputmanagement gekozen voor het product Truston Output Manager (TOM) van ICT-organisatie Truston. Dit is vandaag bekendgemaakt.

Zorg en Zekerheid is met TOM in staat standaard uitvoerbestanden, ongeacht formaat en hoeveelheid, via transparante wijze (XML) verder te bewerken. Vervolgens kan zij deze snel en geheel conform eigen eisen en wensen tot daadwerkelijke uitvoerdocumenten transformeren. Walter van Berchum, Hoofd ICT Zorg en Zekerheid: "Met TOM kiezen wij voor een toekomstvaste en flexibele oplossing voor ons outputmanagement".

Snel communiceren met de klant
Met TOM kan een organisatie snel, veilig, correct en herkenbaar met haar klanten communiceren. Het beschikt over een groot aantal standaarddocumenten, waaronder brieven, declaratieformulieren en polissen. Met deze documenten en de vele opmaakprofielen genereert TOM vanuit Oracle OpenZorg en andere bedrijfstoepassingen documenten op maat. De boodschap komt automatisch, in de huisstijl van de organisatie, op maat beschikbaar. TOM ondersteunt alle vormen van communicatie op papier, via e-mail, internet, PDA's en mobiele telefonie. De doorlooptijd is bij gewenste wijzigingen in de output, zonder technische beperkingen, veel korter.

Over Zorg en Zekerheid
Bij de dienstverlening van Zorg en Zekerheid staan service en kwaliteit voorop. Zorg en Zekerheid is bewust een regionale zorgverzekeraar. Door deze regionale en persoonlijke benadering staan zij letterlijk en figuurlijk dichter bij hun verzekerden. En dichtbij werkt beter. Voor meer informatie kijkt u op www.zorgenzekerheid.nl.

Over Truston
Truston is sinds haar oprichting in 1994 een gerespecteerde speler in de ICT-markt. Als Oracle Certified Partner focust Truston zich in haar dienstverlening op drie deelgebieden: relatiemanagement, zorgverzekeraars en bibliotheken. Als technologie onder haar eigen producten TOM (Truston Output Manager), ORCA CDI (Relatiebeheersysteem) en BiblioByte (Bibliotheekinformatiesysteem) maakt zij voor een belangrijk deel gebruik van Oracle-technologie.

Hiernaast is Truston nauw betrokken bij de ontwikkeling van Oracle's standaardapplicatie Oracle OpenZorg en heeft Truston ruime ervaring op het gebied van ontwikkeling, implementatie en onderhoud van standaardapplicaties.
Voor meer informatie kijkt u op www.truston.com.