Gemeente Hengelo

Toppers polsstokhoogspringen op Markt Hengelo

Op donderdagavond 24 mei verzorgen acht atleten, onder aanvoering van wereldkampioen Rens Blom, een unieke demonstratie polsstokhoogspringen op de Markt in Hengelo. Dit spectaculaire optreden gaat vooraf aan de 25^e editie van de Thales FBK-Games, die op 26 mei plaatsvindt in het FBK-Stadion. De demonstratie begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Rens Blom krijgt in Hengelo gezelschap van de Amerikaan Jeff Hartwig, de Duitsers Lars Bögeling en Fabian Schulze en de Nederlandse toppers Laurens Looije, Christiaan Tamminga en Robbert-Jan Jansen. Met een achtste buitenlandse springer zijn de onderhandelingen nog gaande.

Dubbele Mijl

Donderdagavond 24 mei vindt ook de finish van de FBK-Dubbele Mijl van Hengelo plaats op het Hengelose marktplein. De start van deze loop is om 20.00 uur in het FBK-Stadion en de finish tussen 20.15 en 20.45 uur. In de afgelopen jaren lag de finish voor de Lambertus-basiliek. Dit jaar is mede vanwege de 25^e editie van de THALES FBK-Games en de te verwachten grote belangstelling gekozen voor het marktplein.

Moe doen aan de Dubbele Mijl?

Wilt u deelnemen aan de Dubbele Mijl? Dan moet u zich voor 20 mei inschrijven op www.fbkgames.nl, hier vindt u ook meer informatie over de FBK-Games.