Ingezonden persbericht


+++ Persbericht +++ Persbericht +++ Persbericht +++

Wereld / Nieuws

De telefoon van TweedehandsLundia.nl staat sinds gisteren roodgloeiend. Bezorgde Lundia liefhebbers willen weten of de meubelproducten nog leverbaar zijn, nu de Nederlandse meubelfabrikant failliet dreigt te gaan.

Lundia voorlopig nog verkrijgbaar

(QWP Rotterdam Thu, 24 May 2007 09:22:00 GMT) - TweedehandsLundia.nl blijft echter het tweedehands Lundia-assortiment leveren, ongeacht de ontwikkelingen bij Lundia Nederland. Toekomst Martin Ackermans van TweedehandsLundia.nl blijft, net als veel van zijn klanten, positief over de toekomst van Lundia. 'Hele generaties zijn inmiddels met het meubelsysteem opgegroeid. Bij de meeste Lundiagebruikers, die hun eerste Lundia-kast misschien wel 30 jaar geleden hebben aangeschaft, overheerst het gevoel dat Lundia - in welke vorm dan ook - wel zal overleven.' Lagelonenland Dat de productie van Lundia uit Nederland verdwijnt naar een lagelonenland als Roemenië is vrijwel zeker. Een onsuccesvolle verplaatsing van de productie betekent zo goed als zeker het einde van het bijna zestig jaar oude Nederlandse bedrijf. Meer informatie over TweedehandsLundia.nl
TweedehandsLundia.nl koopt gebruikte Lundia producten in van particulieren en bedrijven en verkoopt dit via magazijnen in Amsterdam en Rotterdam.

Vragen over dit persbericht kunt u stellen aan
Martin Ackermans
T: 06 455 44 805
E: martin.ackermans@gmail.com

Bedrijfsgegevens
TweedehandsLundia.nl
Magazijn: Van Riemsdijkweg 45
3088 HB Rotterdam
Nederland

T: 06-455 44 805
F:
E: info@tweedehandslundia.nl
Trefwoorden voor dit persbericht:

lundia, faiiliet, meubels, tweedehands
Andere formaten van dit persbericht
Dit persbericht stellen wij ook in de volgende formaten beschikbaar:
* Persbericht als Tekstdata
* Persbericht als PDF-Document
* Persbericht als Microsoft Word Document Meer informatie

* Informatie over deze onderneming
* Meer persberichten van deze onderneming