Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 23 mei 2007

Nominatie PaRadio voor Beste Marketingcampagne

Het radioprogramma 'PaRadio' is door het VNPF (Vereniging Nederlandse Podia en Festivals) genomineerd voor 'Beste Marketingcampagne van Nederland'.

De Haagse uitgaansgelegenheid Het Paard van Troje maakt sinds enige tijd gebruik van de mogelijkheden van het radiostation Den Haag FM om haar eigen radioprogramma, PaRadio genaamd, uit te zenden. Iedere dinsdag- (23.00) en donderdagavond (19.00) is de muziek van de acts die in het Paard van Troje zullen optreden te horen, er is aandacht voor nieuwe releases en Haags Talent, de agenda én natuurlijk het verloten van vrijkaarten.

De nominatie van het VNPF voor PaRadio is ondermeer tot stand gekomen door het unieke karakter van een poppodium met haar eigen radioprogramma. Op 13 juni zal tijdens het VNPF-gala in Vera (Groningen) bekend worden gemaakt wie de uiteindelijke prijs voor 'Beste Marketingcampagne van Nederland 2006' (beter bekend als het 'IJzeren Podiumdier') in ontvangst mag nemen.

Den Haag FM 92.0 is het '100% Haagse' station dat de samenwerking met Haagse organisaties, instellingen en andere media opzoekt. De hele dag wordt het Haagse nieuws gevolgd, afgewisseld met populaire muziek. Elk uur is het landelijke nieuws te horen, samen met elk half uur hoofdpunten van het nieuws, dagelijks showbizznieuws, Haagse popmuziek, berichten uit het culturele leven en sportnieuws in het weekend.

Op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur komen alle programma's live uit de nieuwe 'etalage-studio' in winkelgebied Haagsche Bluf in het centrum van Den Haag. Voorbijgangers kunnen daar ook 'radio kijken'. Het station is ook 24 uur per dag live via internet te beluisteren: www.denhaagfm.com.

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag FM 95.9 en 106.8 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////