Ingezonden persbericht


IronPort benoemt Richard Gout tot accountmanager en Jeroen Arends tot system engineer

23 mei 2007 - IronPort heeft zijn Benelux-organisatie uitgebreid met twee nieuwe medewerkers. Reden hiervoor is een aanzienlijke groei in het klantenbestand. De leverancier van oplossingen op het gebied van anti-spam, anti-virus en anti-spyware heeft Richard Gout aangesteld als accountmanager. Daarnaast is ook Jeroen Arends in dienst getreden als system engineer.

De 36-jarige Richard Gout brengt ruim veertien jaar ervaring in op het gebied van internet en security. Voordat hij aantrad bij IronPort was hij sales manager Benelux bij RSA Security, channel manager bij Check Point Software Technologies en accountmanager Internet Services bij KPN Telecom. Gout is bij IronPort verantwoordelijk voor het verder uitbreiden en versterken van de klantrelaties in Nederland. Daarnaast richt hij zich op het verder ontwikkelen van de indirecte security-kanalen en -allianties.

Jeroen Arends (34) werkte voorheen als security consultant bij security distributeur NOXS, als consultant voor Rinner Systems en Risc-Technology en als support engineer voor TAS Netwerkbeheer. Hij is nu als system engineer technisch eindverantwoordelijk voor de implementaties van de IronPort-producten en het trainen van partners in de Benelux.

'Wij merken duidelijk dat de huidige oplossingen in de markt onvoldoende spam, virussen en spyware kunnen tegenhouden', zegt Kris van den Bergh, Regional Manager Benelux. 'IronPort werkt daarom met reputatiescores in plaats van met een zwarte lijst van mailservers die spam hebben verzonden. Hierdoor kunnen wij malware daadwerkelijk tegengehouden en komen er geen valse positieve meldingen binnen. Door de effectiviteit van onze producten neemt de vraag hiernaar snel toe en hebben wij ons Benelux-team moeten versterken. Met deze uitbreiding kunnen wij onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen.'

Richard Gout, accountmanager IronPort

Mail voor een hoge-resolutiefoto van Richard Gout naar aleksandra@eigen-zinnig.nl.

Over IronPort Systems
IronPort is een toonaangevend leverancier van oplossingen op het gebied van anti-spam, anti-virus en anti-spyware. IronPort's toepassingen worden ontwikkeld voor zowel kleinere organisaties als de Global 2000-ondernemingen en spelen een onderscheidende rol in de netwerkinfrastructuur van een bedrijf. De innovatieve systemen zijn eenvoudig te gebruiken en bieden het hoogste prestatievermogen. IronPort maakt gebruikt van SenderBase: s'werelds grootste databank voor het observeren en inschatten van bedreigingen voor e-mail- en internet. Kijk voor meer informatie over de producten, oplossingen en diensten van IronPort op www.ironport.com

# # #

Contactpersoon:
Aleksandra Andjelic
Eigen_Zinnig PR & Communicatie
Tel: 06-24 24 56 79
E-mail: Aleksandra@eigen-zinnig.nl