Ingezonden persbericht



Direct bellen zonder rompslomp

Nu ook Orange Prepaid op Belle.nl

Den Haag, 24 mei 2007 - Op Belle.nl is nu ook Orange Prepaid verkrijgbaar. Belle.nl is dé glossy online telecomshop van Orange speciaal voor vrouwen die niet overspoeld willen worden met technische features en onoverzichtelijke tarieven. Bij het sporten, uitgaan, werken, reizen of in het dagelijkse gezinsleven helpt Belle.nl met het uitzoeken van een mobieltje, een abonnement of prepaidpakket. Belle.nl houdt rekening met elke manier van leven.

De prepaid-pakketten op Belle.nl zijn met voordeelbundels eenvoudig te personaliseren. Iedereen is nu eenmaal anders. Mensen die veel bellen kiezen voor Prepaid Talk, mensen die vaker sms'en gaan voor Prepaid Text en muziekliefhebbers gaan mobiel uit hun dak met Prepaid Music.

Met Prepaid Music krijg je gratis toegang tot de Music Portal van Orange en luister je naar Orange Music Station op de telefoon, ook als die geen ingebouwde MP3 speler of radio heeft. Profiteer met Prepaid Music bovendien van voordelige tarieven en krijg iedere maand bij het opwaarderen van ¤ 10,- of meer 300 sms'jes cadeau voor de maand erna.

Nadat Orange Prepaid is geactiveerd staat automatisch Prepaid Talk aan. Als op een later tijdstip Prepaid Text of Music beter past, dan is wisselen heel eenvoudig. Activeer Prepaid Text door 1244 te bellen. De eerste twee keer is wisselen gratis, daarna kost het ¤ 2,50 per keer. Activeer Prepaid Music door 1379 te bellen, volg de aanwijzingen in het menu en luister vervolgens uren naar muziek want na een starttarief van ¤ 0,09 is luisteren gratis. Heerlijk voor in de trein, op de fiets, of in de rij bij de kassa.

Iedereen die via Belle.nl een Orange Prepaid aanschaft, krijgt nu vijf maanden lang gratis beltegoed. De hoogte van het extra beltegoed is afhankelijk van de aanschafprijs van de mobiele telefoon. Na ontvangst van de bestelde telefoon is het een kwestie van aanwijzingen op Belle.nl opvolgen en gegevens invullen. Het extra beltegoed wordt vervolgens bijgeschreven. De actievoorwaarden staan vermeld op Belle.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L

Daniëlle Tamis

Tel: +31 70 354 90 00

E-mail: orange@hvdm.nl

Over Orange

Orange is het merk van de France Telecom Group, één van de meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven ter wereld. France Telecom heeft meer dan 161 miljoen klanten op vijf continenten, van wie tweederde Orange klanten zijn.

In 2006 heeft France Telecom Group een omzet behaald van 51,7 miljard euro. In het eerste kwartaal van 2007 boekte de groep een omzet van 12,8 miljard euro. Op 31 maart 2007 had de France Telecom Group 100,1 miljoen klanten voor mobiele communicatie en 10,2 miljoen ADSL breedbandabonnees. Orange had in Nederland op 31 maart 2007 2.081.000 mobiele klanten en 528.000 internetklanten, waarvan 474.000 breedbandabonnees.

France Telecom wil in Europa toonaangevend zijn in nieuwe telecommunicatiediensten. In 2006 werd Orange het centrale merk van de groep voor internet, televisie en mobiele diensten. Met geïntegreerde producten creëert Orange een wereld zonder technologische barrières waarin consumenten kunnen communiceren waar en wanneer zij dat maar willen.

Orange gelooft dat contact tussen mensen de wereld mooier maakt. En daarom brengt Orange de wereld van muziek dichterbij. Want muziek is communicatie. Muziek wordt alleen maar mooier als je het kunt delen met anderen.

Orange vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de samenleving waarin zij werkt. Sinds 2003 is Orange daarom partner van War Child, waarvoor zij onder andere de communicatie verzorgt in de voormalige oorlogsgebieden waar War Child actief is.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl