Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe samenstelling Bestuur van DeMeter, Platform voor de Toekomst van DM 24 mei 2007

Op 23 mei 2007 heeft de algemene ledenvergadering van de direct marketing vereniging DeMeter plaats gevonden. Tijdens deze vergadering heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden met betrekking tot een aantal functies binnen het Bestuur.

Om te beginnen is er een nieuwe voorzitter aangetreden in de persoon van Robin Riemslag. Hij volgt Annemarie Snoeck (Snoeck Management) op die na vele actieve jaren (in ondermeer de rol van voorzitter van de Activiteiten Commissie) bij DeMeter afzwaait. Robin is als direct marketeer actief bij Stage Entertainment en al diverse jaren betrokken bij DeMeter.

Ook wat betreft het penningmeesterschap valt er een wijziging te melden. Na eerst lange tijd in de Activiteiten Commissie haar steentje te hebben bijgedragen en de laatste paar jaren in het Bestuur, neemt ook Rolinde Vennink (Univé) afscheid als actief lid. Marc Roos, werkzaam bij De Telefoongids, neemt haar taken over. Marc was al vele jaren actief als lid van de Activiteiten Commissie.

Ten slotte was er een vacature ontstaan voor het voorzitterschap van de Activiteiten Commissie aangezien dit de functie was die Robin Riemslag tot vandaag vervulde. Deze taak is overgenomen door Dennis de Waard (Univé Zorg). Dennis maakt al meerdere jaren onderdeel uit van de Activiteiten Commissie.

Tevens heeft Mireille van Gorkum-Roest (Robeco Direct) aangegeven dat haar drukke werkzaamheden niet meer te combineren zijn met een actieve rol binnen DeMeter. Zij wordt niet opgevolgd. Het Bestuur gaat hiermee van 5 naar 4 personen. Nog niet genoemd is Robert de Boer (New Kitd), hij blijft aan als bestuurslid Innovatie.

Vanwege het feit dat er een aantal personen van de Activiteiten Commissie de overstap hebben gemaakt naar het Bestuur, is DeMeter op zoek naar enthousiaste en betrokken DM-ers die graag hun steentje willen bijdragen aan kennisoverdracht en het faciliteren van een informele netwerkomgeving. Wil je meer weten of je hiervoor aanmelden? Stuur dan een mailtje naar bestuur@demeter-online.nl.

----------

Noot voor de redactie,