Croy van Morra Jetten beleeft derde druk


VLODROP, 20070524 -- Het succes van Croy, de literaire roman van schrijfster Morra Jetten, wordt dubbel onderstreept door het uitkomen van de 3e druk. Tevens is het boek inmiddels in de Nederlandse Bibliotheken te lenen. Een groot succes voor de debuutroman van Morra Jetten.

Het succes van Croy is verklaarbaar: de lezer mag met de hoofdpersonen meelopen en zij aan zij alle ups en downs meebeleven. Het in het boek centraal staande wel en wee van het paard Croy, bepaalt niet alleen het humeur van de hoofdpersonen, maar ook in sterke mate dat van de lezer.

Met kleine `schilderijtjes' beschrijft Morra Jetten het dagelijks leven van de hoofdpersonen die intens verweven zijn met het paard. In Croy zijn op geraffineerde wijze de verhalen van de twee hoofdpersonen door elkaar geweven; hetgeen deze roman extra interessant en bijzonder boeiend maakt. Ook de ontroerende en innige wijze waarop de band met Croy beschreven wordt, is uniek. Iedereen zal onvermijdelijk slikken bij het gevoel van intense verbondenheid tussen mens en dier. Met een gevoel van herkenning `proef' je de -zowat aanraakbare- liefde van Morra Jetten voor de paarden.

De band met het paard, het onverwerkte verleden, de zoektocht naar liefde, de wanhoop en het onvermijdelijke einde, vormen naast andere thema's, de basis voor deze prachtige roman. Rake persoonsbeschrijvingen, humoristische dialogen en ontroerende gebeurtenissen, staan garant voor vele uren leesplezier.

Voorproefjes uit de roman op www.PerlaScript.nl.
ISBN 9077564691





PerlaScript