Ingezonden persbericht

PERSBERICHT LEIDSCHENDAM, 24 MEI 2007

NIEUWE UITGEVERIJ SUCCESSFUL LIVING PUBLISHING VAN START

Elk mens wil graag een bepaalde mate van succes behalen in zijn of haar leven.

Iedereen wil graag gelukkig, gezond en welvarend zijn, zekerheden, vrienden en gemoedsrust hebben. Daarnaast verlangt elk mens naar goede (gezins)relaties alsook een goede en hoopvolle toekomst.

Successful Living Publishing is een nieuwe uitgeverij die zich tot doel heeft gesteld mensen te helpen om op al deze gebieden een succesvol leven te leiden. Door middel van uitgaven van o.a. boeken worden mensen geholpen hun levensstandaard te verhogen.

Een van de boeken die binnenkort wordt uitgegeven draagt de titel "GEBRUIK UW GELOOFSKRACHT" van Dr. David Yonggi Cho uit Korea. Cho is voorganger van een succesvolle kerk in Zuid-Korea met meer dan 750.000 leden. Hij reist over de hele wereld en is een geliefd spreker en auteur van vele boeken.

Dit nieuwe boek helpt mensen hun geloofskracht in de dagelijkse praktijk te gebruiken waardoor het onmogelijke, mogelijk wordt, en het onzichtbare, zichtbaar. Het boek .met ISBN-13 nummer 978-9078674016, gaat E6,95 kosten en zal binnenkort verkrijgbaar zijn via de (christelijke) boekhandel en via de website www.successfulliving.nl

EINDE PERSBERICHT

Op aanvraag is de voorzijde en achterzijde in hoge resolutie beschikbaar.
Voor meer info kunt u contact opnemen met Successful Living Publishing via e-mail publishing@succesfulliving.nl of tel. 070-3209934

---- --