Bloomberg lanceert eerste televisieprogramma met zakelijk ...

24.05.2007 / 22:45 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Bloomberg

Bloomberg

Bloomberg lanceert eerste televisieprogramma met zakelijk nieuws uit het Midden- Oosten

NEW YORK, May 24 /PRNewswire/ --


- "Middle East Money Focus" bericht van nieuwsbureaus van Bloomberg in de hele regio

Bloomberg heeft vandaag een nieuw wekelijks, halfuur durend Engelstalig programma van BLOOMBERG TELEVISION(R) aangekondigd: "Middle East Money Focus", dat nieuws uit, analyse van en inzicht in het Midden-Oosten levert aan financiële besluitvormers wereldwijd.

Deze historische uitbreiding van zakelijke berichtgeving in en van het Midden-Oosten werd gevierd met een receptie in The Fairmont Hotel Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten eerder vandaag, op 23 mei.

Met "Middle East Money Focus" biedt BLOOMBERG TELEVISION een ongeëvenaarde diepte aan berichtgeving van de groeiende financiële markten in het Midden-Oosten, ondersteund met de beste gegevens en analyses van BLOOMBERG PROFESSIONAL(R) en het wereldwijde BLOOMBERG NEWS(R)-netwerk met meer dan 2300 personeelsleden. Het programma, dat wordt gepresenteerd door Dareen Abughaida van Bloomberg, brengt lokale berichten en inzichten van BLOOMBERG NEWS(R)-bureaus uit het hele Midden-Oosten, waaronder Dubai, Caïro, Istanboel, Bahrein, Koeweit en Riyad. "Middle East Money Focus" is 's zaterdags om 8.00, 10.30, 17.30 en 22.30 uur en 's zondags om 6.30 uur plaatselijke tijd in Dubai te zien in heel Europa, in Afrika en in het Midden-Oosten. Daarnaast is het programma beschikbaar wereldwijd voor gebruikers van Bloomberg via BLOOMBERG PROFESSIONAL.

"Middle East Money Focus" brengt zakelijk nieuws, interviews en commentaar van deskundigen met de leidende financiële nieuwsmakers en economische analisten uit het Midden-Oosten. In zijn korte bestaan heeft "Middle East Money Focus" vooraanstaande gasten gehad, onder wie Z.K.H. Prins Feisal van Jordanië, Nassef Sawiris CEO van Orsacom Construction, Yousef Boutros-Ghali, minister van buitenlandse handel van Egypte, Z.Exc. Sjeik Hamad, minister-president van Qatar en hoofd van Qatar Investment Authority, Osman Sultan, CEO van Du (telecom), Abdullah Al-Attiyah, minister voor olie van Qatar en autocoureurkampioen Mohammed Bin Sulayem.

"Middle East Money Focus" zal interviews brengen die trends verkennen in het bankieren, in het vastgoed, in ondernemingsactiviteiten, in consumentenberichten, in reizen en toerisme, in kunst en cultuur en in de groeiende kleinhandel.

De exclusieve nieuws- en vervolgberichten van Bloomberg zijn voor het publiek wereldwijd beschikbaar via BLOOMBERG TELEVISION en BLOOMBERG RADIO(R), maar via BLOOMBERG PROFESSIONAL ook voor abonnees van Bloomberg.

Over Bloomberg

Bloomberg is de wereldwijde leidende leverancier van gegevens, nieuws en analyses. BLOOMBERG PROFESSIONAL(R) en de mediadiensten van Bloomberg leveren financiële en marktgegevens in real-time en opgeslagen; hulpmiddelen voor prijzen, handel, nieuws en communicatie in een enkel, geïntegreerd pakket voor bedrijven, nieuwsorganisaties, financiële en juridische professionals en individuen over de hele wereld. De mediadiensten van Bloomberg omvatten het wereldwijde BLOOMBERG NEWS(R) met wereldwijd meer dan 2300 professionals op 130 bureaus; het zakelijke en financiële 24-uursnetwerk BLOOMBERG TELEVISION(R), dat via tien aparte kanalen wereldwijd in zeven talen wordt geproduceerd en gedistribueerd; en BLOOMBERG RADIO(R), dat over de hele wereld het allerlaatste nieuws brengt via de satellietradiosystemen XM, Sirius en WorldSpace en in New York op WBBR 1130 AM. Daarnaast geeft Bloomberg het tijdschrift BLOOMBERG MARKETS(R) uit en BLOOMBERG PRESS(R)-boeken voor investeringsprofessionals. Bezoek voor meer informatie www.bloomberg.com.

Website: www.bloomberg.com

Contact:

Judith Czelusniak van Bloomberg LP, +1-212-617-1212, of jczelusniak@bloomberg.net