BBB-Carrièrebeurs 2007 24 mei in Nijmeegse Radboud Universiteit


"Regisseer je carrière!"

NIJMEGEN, 20070508 -- "Regisseer je carrière!". Dat is het thema van de BBB-Carrièrebeurs 2007. De beurs voor universitair- en hogeschoolstudenten, of reeds afgestudeerden, die interesse hebben in de exacte en medische zijde van het bedrijfsleven.

De BBB-Carrièrebeurs zal dit jaar worden gehouden op 24 mei. De dag wordt ingeleid door prof. Dr. J Kuijpers, decaan faculteit NWI van de Radboud Universiteit, en dhr. T. van Bijleveld, General Manager van Organon Nederland BV. Naast een uitgebreide bedrijvenmarkt met meer dan 50 deelnemers, zijn er verschillende lezingen en twee fora, gericht op IT en op het natuurwetenschappelijk bedrijfsleven. De dag zal rond 16.00 uur worden afgesloten met een borrel en enkele verlotingen.

Bèta of geen bèta, wie geïnteresseerd is in uitgebreide carrièremogelijkheden, komt op 24 mei naar de Faculteit NWI, Radboud Universiteit Nijmegen. De beurs vindt plaats in het nieuwe Huygensgebouw aan Toernooiveld 1. Voor meer informatie over deelnemende bedrijven, lezingen, fora en het dagprogramma, zie onze site www.bbb-carrièrebeurs.nl.





Stichting BBB