KNHS


PINK jeugdavond Achterhoekse Paardedagen
17 april 2007
rodeo

Op de vooravond van de Achterhoekse Paardedagen is er op vrijdag 25 mei in Zelhem een zeer leuke en gezellige avond voor de jeugd georganiseerd, de PINK- jeugdavond.

De bedoeling van deze jeugdavond is om ponyruiters op een gezellige en ongedwongen manier bij elkaar te brengen. De jeugd heeft de toekomst en het is daarom belangrijk dat jongeren enthousiast betrokken blijven bij de paardensport. Verder kunnen jongeren die elkaar regelmatig tegenkomen op concoursen eens op een andere, leuke manier met hun mede ponyruiters in contact komen.

Wat gaat er deze avond precies gebeuren?
Vanaf 19.00 staat een rodeopaard klaar om door de jeugd bereden te worden. Wie kan dit paard temmen en wie vliegt bij de eerste bok in de kussens?
Meer dan 480 ponyclubs uit omringende provincies hebben een uitnodiging met een inschrijfformulier ontvangen om aan deze rodeocompetitie deel te nemen.
Elke ponyclub mag zijn beste rodeoruiter opgeven om het op te nemen tegen het APD-Rodeoteam: En dit zijn niemand minder dan de bekende springruiters/Rabo talenten
Piet Raijmaker jr, Maikel van der Vleuten en Joost Martens. De grote winnaar gaat naar huis met een splinternieuwe mountainbike van Slotboom en andere leuke prijzen gesponsord door Schuurman-Schoenen.
De presentatie van de PINK jeugdavond is in handen van springtopper Gert-Jan Bruggink.
Natuurlijk heeft iedere rodeoruiter fans en vrienden nodig, dus ook deze zijn van harte welkom.

Thomas Berge, razend populair van o.a. Dancing on Ice, staat op het tweede gedeelte van de avond gepland om de avond muzikaal extra vermaak te geven.

Entree voor deze PINK-jeugdavond bedraagt 10 euro. Hiervoor krijgt elke bezoeker naast toegang tot deze avond ook een vrije entree op de zaterdag, zondag of maandag van de Achterhoekse Paardendagen, ter waarde van 15 euro! Voorverkoop van kaarten is mogelijk via internet. Om jongeren die niet uit de buurt van Zelhem wonen tegemoet te komen, heeft de organisatie besloten dat er per vier jongeren een ouder gratis entree tot deze avond krijgt. Dit om te stimuleren dat er vanuit de ponyclubs meerdere jongeren samen kunnen komen.

Zondags wordt het fantastische APD PINK-ponyconcours gehouden, waarvoor inschrijving voor zowel alle dressuur- als springrubrieken nu mogelijk is.

Ben je geĂŻnteresseerd in deze APD PINK-happening of wil je meer informatie over de Achterhoekse Paardedagen , kijk dan op www.apdplaza.nl.