Ingezonden persbericht


Persberichten

Groot enthousiasme voor deelname aan Bike MOTION Benelux 2007

Publicatiedatum: 23-05-2007

Persbericht
Utrecht, 23 mei 2007

Het enthousiasme voor deelname aan Bike MOTION Benelux 2007 is bijzonder groot. Toonaangevende fabrikanten, importeurs en vakhandel hebben zich inmiddels verzekerd van deelname aan deze uiterst succesvolle, en in populariteit nog steeds stijgende jaarlijkse sportieve fietsbeurs. Bike MOTION Benelux omvat al het sportieve fietsnieuws en wordt gehouden van vrijdag 19 tot en met maandag 22 oktober 2007 in hal 1 en 2 van Jaarbeurs Utrecht. De laatste beursdag is speciaal gereserveerd voor de vakhandel. Hal 1 is inmiddels compleet volgeboekt. Meer dan honderdtwintig exposanten hebben zelf hun favoriete standlocatie online vastgelegd op de beurssite www.bikemotionbenelux.nl; een primeur ten opzichte van de vorige edities. Ook voor het nog beperkte aantal beschikbare plaatsen in hal 2 wordt volop ingeschreven. Naar verwachting zullen zich op deze meest toonaangevende fietsbeurs voor Nederland en België in totaal 150 exposanten met ruim 180 merken presenteren.

Primeurs
De bezoekers kunnen op ruim 20.000 m² genieten van al het sportieve fietsnieuws. De beursperiode in oktober is ideaal; direct na de grote internationale fietsbeurzen in Friedrichshafen, Keulen en Las Vegas worden in Utrecht de laatste noviteiten gepresenteerd.

Activiteiten
Maar op Bike MOTION Benelux is nog veel meer te zien en te doen. Er zijn diverse demonstraties en leuke activiteiten. Zo wordt in hal 1 op de spectaculaire catwalk het succes geprolongeerd van de wervelende modeshow van praktische en elegante fietskleding. Bezoekers kunnen professioneel advies krijgen over onder andere sporttraining en sportvoeding en bekende topsporters uit de fietssportwereld maken hun opwachting op Bike MOTION Benelux 2007.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht