Provincie Noord-Holland

Datum

25-5-2007

Onderwerp

Award 2007 voor provincie Noord-Holland

Carla van Twuijver

De provincie Noord-Holland heeft de EZ Aanbesteding Award 2007 gewonnen. Dit is een prijs voor de beste Europese aanbesteding door een overheidsinstelling op het gebied van ICT. Projectmanagers Christon Kolk en Paul Dammers namen de prijs in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Peter Vermeij, plaatsvervangend secretaris-generaal van het ministerie van Economische Zaken.

De award betreft de Europese aanbesteding outsourcing Informatisering & Automatisering. Het is bedoeld voor personen, organisaties of initiatieven die bijdragen aan innovatieve ict-toepassingen in het bedrijfsleven. Daarbij is ook gekeken naar de bijdrage die geleverd is om de samenwerking tussen de overheid en de ICT-sector te verbeteren. Zowel de inzet van de provincie is beoordeeld, als de inzet van het ICT-bedrijf, in dit geval Siemens.

Paul Dammers is blij met de nominatie en de prijs Een echte opsteker voor al die mensen die er aan meegewerkt hebben en een zichtbare stap in waar wij naar toe willen: de beste provincie. Bovendien zijn we hiermee een voorbeeld voor anderen.

De Nationale ICT Awards werden uitgereikt tijdens een feestelijk diner voor genodigden op 24 mei 2007 in Den Haag. De prijs is een glazen tulpsculptuur. Eventueel fotomateriaal is te verkrijgen via www.ictawards.nl.