Gemeente Vlaardingen


Spectaculaire optredens tijdens VL.Loggerfestival

25 mei 2007

Dit jaar viert het VL.Loggerfestival zijn lustrum. Het is een festival dat zich na vier, telkens groeiende edities, heeft genesteld in het Vlaardingse en Rijnmondse cultuuraanbod. De VL. is het kenmerk van de Vlaardingse vissersvloot. Met de vijfde uitvoering van het evenement wordt een sprongetje in deze ontwikkeling gemaakt door een extra spectaculair en aantrekkelijk festivalprogramma, want de vijfde keer is méér dan scheepsrecht!

Spectaculaire optredens
De lustrumviering begint met het openingsprogramma op vrijdagavond 1 juni met optredens van Stevie Ann, Vegas For Millions en een uiterst spectaculaire openingsact waarover nog lang gesproken zal worden.

Rondvaarten
Ook op zaterdag 2 juni is er een speciaal lustrumprogramma en zaterdagavond om 22.00 uur wordt de vijfde editie in stijl afgesloten. De hoogtepunten: een grote vloot loggers en historische schepen in de Oude Haven, uitgebreide rondvaarten op de Waterweg, de Container Kunstkade op de Oosthavenkade, de VL.Vlottenrace, helikopterrondvluchten, het drijvende hoofdpodium in de KW Haven, de rollerdisco en het reuzenrad bij de Deltasluis, de historische zweefmolen op het Grote Visserijplein, All American Dream op de KW Haven Zuidzijde, spectaculaire demonstraties en natuurlijk de sloeproeiwedstrijden:

Programma
Dit mag u niet missen. Kijk voor het programma op de website van VL.Loggerfestival (zie rechterkolom).