Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Assen, 25-05-2007

Politie onderzoekt diefstal laptops

EMMEN De politie verricht onderzoek naar de diefstal van 27 laptops uit een bedrijfspand aan de Tweede Bokslootweg. De diefstal kwam vrijdagochtend aan het licht. De laptops zaten vast aan een ketting en zijn allemaal met geweld losgetrokken. Waarschijnlijk zijn de laptops daardoor allemaal beschadigd. (07-143509)

Fietser door aanrijding ten val

BEILEN Vijdagochtend is een 38-jarige vrouw met haar fiets ten val gekomen op de Molenstraat. Een 83-jarige automobilist maakte tijdens het inhalen een inschattingsfout. Met de rechter zijde van zijn auto raakte hij de fietser, waardoor zij ten val kwam. Schaafplekken op haar been en hand waren het gevolg. Zij werd ter plekke behandeld door het ambulance personeel. (07-143500)

Achterwiel van auto gestolen

ASSEN In de nacht van donderdag op vrijdag is het linkerachterwiel van een auto gestolen. De 53-jarige eigenaresse had de auto op een parkeerplaats aan het Zuidenveld geparkeerd. De volgende ochtend werd de auto zonder linkerachterwiel aangetroffen. De politie onderzoek de zaak. (07-143466)

Wilt u nadere informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende persvoorlichter, dan kunt u bellen met Robert-Jan Valkema, telefoon 0592 451127.