Politie Zeeland


---


Z-1809-2007 Verdachten overval Terneuzen aangehouden
Politie Zeeland heeft afgelopen dagen drie verdachten aangehouden op verdenking van het plegen van een overval op een woning aan de Rozenstraat in Terneuzen op 6 april jl.
De twee mannen van 22- en 23 jaar en de 19-jarige vrouw zijn allen afkomstig uit Terneuzen en worden vandaag voorgeleid aan de Rechtercommissaris.

Persbericht van 6 april 2007:
Terneuzenaar overvallen:
Omstreeks 11.10 uur vrijdagmorgen is geprobeerd een bewoner van een woning aan de Rozenstraat in Terneuzen te beroven.
Rond die tijd kwamen drie personen aan zijn deur. Zij waren in het bezit van een wapen (nog niet bekend wat voor wapen) en bedreigden de man daarmee. Hij vluchtte de straat op en schreeuwde om de politie. Een getuige heeft de politie gebeld en toen die ter plekke kwam was de overvallers (vermoedelijk twee mannen en een vrouw) geen spoor meer.


W-1810-2007 Vlissinger aangehouden voor beroving, Vlissingen
De politie heeft deze week een 23-jarige Vlissinger aangehouden.
Hij wordt ervan verdacht op 6 mei jl. in de Hobeinstraat te Vlissingen een 21-jarige plaatsgenoot met geweld te hebben beroofd van zijn geld en gsm.
Het slachtoffer kreeg diverse stompen, hij hield aan de beroving een bloedneus en een dikke lip over. De 23-jarige Vlissinger is inmiddels voorgeleid aan de Rechter-commissaris en in bewaring gesteld.


O-1811-2007 Controle recreatieverkeer
De politie heeft vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur op de parkeerplaatsen langs de Sloeweg ter hoogte van Heinkenszand een controle gehouden op het recreatieverkeer.
De controle was vooral gericht op auto's met caravans en aanhangwagens. Bij deze controle werden ongeveer 70 voertuigen gecontroleerd.
In totaal werden 8 boetes uitgeschreven voor:
1x gladde en gescheurde band van een aanhangwagen
1x niet vastgezette en uitstekende lading
1x onjuiste verlichting
1x verkeerd kenteken
2x overbeladen caravans
1x geen kentekenplaat


---- --