Gemeente Nieuwegein

Planbegeleidingscommissie adviseert op verplaatsing theater

De Planbegeleidingscommissie Binnenstad (PBCB) heeft geadviseerd op de stedenbouwkundige optimalisatie van de plannen voor de Binnenstad (het OOB). In haar advies over dit voorstel dat ook wel 'de verplaatsing van het Theater' wordt genoemd, schrijft de Planbegeleidingscommisie Binnenstad: "De optimalisatie wordt door de PBCB gezien als een goede insteek voor de realisatie van dit deel van het OOB. Het algemene oordeel is positief".

Het advies van de Planbegeleidingscommissie Binnenstad en de beantwoording van het college is ter kennisname aan de raads- en commissieleden gestuurd. Naar verwachting wordt de stedenbouwkundige optimalisatie OOB op 21 juni in de gemeenteraad behandeld.

Lees ook:
De Stedenbouwkundige optimalisatie van het OOB (raadsvoorstel). Het advies van de Planbegeleidingscommissie Binnenstad op de stedenbouwkundige optimalisatie van het OOB. De beantwoording van het college op het advies van de Planbegeleidingscommisie Binnenstad. De webpagina over de Planbegeleidingscommisie Binnenstad.


-25 mei 2007-