Politie Limburg-Zuid




1. Limburg Zuid

2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van ( Renske Hamming
Onderwerp ( Persberichten
Datum ( vrijdag 25 mei 2007
Opmerkingen ( geen

Kerkrade; aanrijding met letsel

Een 14-jarige jongen op een snorfiets is gewond geraakt toen hij geen voorrang verleende aan een automobilist. Dit gebeurde rond 15:00 uur op de kruising Lindenlaan / pastoor vd Heydenstraat. De jonge Kerkradenaar reed op de snorfiets van zijn vader en kwam uit de pastoor vd Heydenstraat. De 33-jarige bestuurder van de auto, ook afkomstig uit Kerkrade, reed op de Lindenlaan en had voorrang. De jongen gaf echter geen voorrang waardoor een botsing ontstond. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Maastricht; greep uit de kassa, medewerkster met mes bedreigd

Een 16-jarige medewerkster van een winkel aan de Wyckerbrugstraat is donderdagmiddag met een mes bedreigd door een onbekende man. Hij graaide in de kassa en vertrok met een onbekend geldbedrag lopend in de richting van het centraal station. Op het moment van de overval, rond 14:50 uur, waren er geen klanten in de zaak. De overvaller was een blanke man, tussen de 30 - 40 jaar oud met een normaal postuur. Hij was ongeveer 1.75m lang en droeg een donkerkleurig wollen mutsje. De man sprak met een Maastrichts dialect. Als er mensen zijn die meer informatie hebben kunnen zij contact opnemen met de politie via het landelijk telefoonnummer 0900 - 8844 (lokaal tarief)

Valkenburg a/d Geul; aanrijding met letsel motorrijder

Een motorrijder is donderdagmiddag met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis na een aanrijding met een auto op Broekhem in Valkenburg. Dit gebeurde rond 15:00 uur. De 26-jarige automobilist uit Maastricht reed weg uit een parkeervak waarbij hij voor de motorrijder terechtkwam. Deze reed op Broekhem en zag dat de automobilist ineens voor hem kwam rijden. Hij probeerde de auto nog te ontwijken, maar dit lukte niet waarna het tot een aanrijding kwam en de motorrijder onderuit ging. Het slachtoffer, een 49-jarige man uit Valkenburg, is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeluk. Zij kunnen contact opnemen via het landelijk telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


---- --