C/TAC

P E R S B E R I C H T

s-Hertogenbosch, 25 mei 2007

Dividendvoorstel Ctac goedgekeurd

In de gisteren gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Ctac N.V. is het dividendvoorstel goedgekeurd. Overeenkomstig het dividendvoorstel is besloten dat over het boekjaar 2006 een bedrag van EUR 0,12 per aandeel als dividend in contanten zal worden uitgekeerd.
Betaalbaarstelling van het dividend zal plaatsvinden vanaf 31 mei 2007. Tevens heeft Ctac via haar deelneming mYuice Groep B.V. haar belang in Yanta B.V. uitgebreid van 51% naar 67%. mYuice Groep B.V. heeft een 87% belang in mYuice B.V., dat zich specifiek richt op SAP-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Yanta B.V. biedt totaaloplossingen voor de beheersing van logistieke trajecten in het MKB segment. De respectievelijke minderheidsbelangen zijn in handen van het management.

/ / / / /

Profiel Ctac

Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen en actief in Nederland en België. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Service Partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten. Ctac had per 30 maart 2007 297 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in s- Hertogenbosch (Nederland).
Ctac is genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.



C/TAC