Blue Fox Enterprises N.V.

persbericht

Vianen, 25 mei 2007

Besluiten aandeelhoudersvergadering blue fox

Blue Fox Enterprises N.V. (Blue Fox) maakt bekend dat tijdens de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) alle voorstellen door de aandeelhouders zijn aangenomen, waaronder:

Vaststelling van de jaarrekening 2006;

Verlening decharge Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur;

Benoeming van KPMG Accountants N.V. tot accountant voor het boekjaar 2007;

Statutenwijziging om de statutaire zetel van de vennootschap te wijzigen.

Zoals aangekondigd is de omvang van de Raad van Commissarissen teruggebracht van vier naar twee commissarissen ten einde deze meer in lijn te brengen met de omvang van de organisatie. Blue Fox bedankt de heren Pellenaars en Pannekoek voor hun bijdrage van de afgelopen jaren. Tevens werd door de Raad van Bestuur verslag gedaan over het boekjaar 2006, alsook over de gang van zaken en ontwikkelingen in het lopende boekjaar, nadat eerder al in mei tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders uitgebreid over de strategische mogelijkheden van Blue Fox werd gesproken.

Verder maakt Blue Fox bekend dat door de houder van de uitstaande converteerbare achtergestelde lening ten bedrage van EUR 850.000 gebruik is gemaakt van de mogelijkheid tot conversie van tegen de per juli 2006 overeengekomen conversiekoers van EUR 2,74.

Zoals eerder vermeld worden momenteel twee scenario s verkend: een zelfstandig voortbestaan of een samenwerking met een strategische partner. Inmiddels zijn er gesprekken gaande met meerdere potentiële strategische partners voor het geheel of delen van de activiteiten van de onderneming in haar huidige vorm. Tevens is Blue Fox in gesprek met financiële partijen teneinde de mogelijkheden te onderzoeken voor versterking van het eigen vermogen van de vennootschap. Blue Fox verwacht in de loop van het tweede halfjaar nadere informatie te kunnen geven omtrent de toekomst van de onderneming.



Blue Fox Enterprises N.V.