(Her)opening van de "kleine Baja"


Traxon Technologies feliciteert de Baja Beach Club

BARENDRECHT / ROTTERDAM, 20070525 -- Na een verbouwing van enkele weken waarbij de Baja Beach Club op de donderdagavonden gesloten was, is de club met ingang van donderdagavond 24 mei weer geopend. Onder het motto "smell, see, touch & taste" is er gekozen voor enerzijds een terugkeer van de succesvolle "kleine Baja", toen aan de Meent in Rotterdam en nu aan de Karel Doormanstraat, en anderzijds een compleet nieuw concept met geur, kleur, smaak, licht en nieuwe live shows. De eerste reacties van bezoekers gisteravond waren laaiend enthousiast!

In 1994 opende de Baja Beach Club haar deuren aan de Meent 106 te Rotterdam. Het succes sloeg in als een bom en door de grote interesse, bezoekersaantallen en positieve reacties was het al gauw duidelijk dat dit niet zomaar een club was. Het was een beleving! In 1995 opende de Baja Beach Club haar huidige locatie aan de Karel Doormanstraat 10-12 te Rotterdam. Vandaag de dag is dit nog steeds haar plaats.

Tot op heden is de Baja Beach Club een van de best bezochte clubs van Nederland. Met een positief bewogen historie, vele memorabele evenementen en miljoenen nationale en internationale bezoekers is het niet alleen maar een club maar een merk, een gevoel, een lifestyle. "De heropening van de nieuwe kleine Baja biedt een ideale mix van de sfeer van de vroegere kleine Baja met nieuwe technologische mogelijkheden om door middel van kleur, geur, smaak, licht en geluid de bezoekers een echte Baja experience mee te geven", aldus Jo van Galen, eigenaar van de Baja Beach Club.

Traxon Technologies is een vooraanstaande leverancier van op LED gebaseerde verlichtingsoplossingen die innovatieve technologie combineert met vooruitstrevende design concepten. Traxon Technologies levert een volledige suite van DMX hardware en software, en richt zich op de professionele markt voor high-end LED verlichtingsystemen. "Licht als middel om onze zintuigen te prikkelen, om onze gemoedstoestand positief te beïnvloeden, gaat een steeds grotere rol spelen in het dagelijks leven. En dus ook de manier waarop we onspannen", aldus Marc Steenbergen, general manager van Traxon Technologies Europe B.V.

Traxon Technologies is het jaar 2007 sterk begonnen met de introductie van de "high brightness XB Luminaires". In de komende maanden zal Traxon Technologies haar nieuwe White Line introduceren, met een range aan armaturen met diverse koude-witte en warm-witte lichttemperaturen alsook een "dynamisch-wit" optie, aan te passen in lichtintensiteit en kleurtemperatuur. Andere uitbreidingen van het portfolio van Traxon Technologies zijn de 16 pixel boards en modules, ideaal geschikt voor het creëren van lichteffecten en -animaties, en de Marine Line met een IP67 rating. Na de zomer van 2007 zal Traxon Technologies haar 64 pixel outdoor panel introduceren, alsmede diverse uitbreidingen van de functionaliteit van haar verlichting management systeem.