TenCate lanceert nieuwe website


DELFT, 20070525 -- Eind 2006 heeft TenCate na een uitgebreid selectieproces gekozen voor CMS Smartsite in samenwerking met Business Partner LECTRIC. Het resultaat van deze samenwerking is inmiddels te zien op www.tencate.nl.

Doel van de nieuwe website was om alle werkmaatschappijen conform de nieuwe Corporate Identity onder de TenCate paraplu te scharen. De creatie van een nieuwe website waarbij alle marktgroepen een eigen omgeving hebben in de nieuwe huisstijl was het sluitstuk van het Global Branding Project van TenCate.
Hiervoor had bijna elk TenCate-bedrijf zijn eigen website met een eigen design. Het invoeren van de nieuwe Corporate Identity was hierdoor erg lastig. Bovendien was het ook niet eenvoudig om bijvoorbeeld (corporate) nieuwsberichten direct naar verschillende sites te publiceren. Dit is in de nieuwe website geen probleem meer.

Met de keus voor Smartsite beschikt TenCate over een schaalbaar en robuust platform voor content management. TenCate is een organisatie die wereldwijd vertegenwoordigd is met kantoren in Azië, Europa en de Verenigde Staten. Daarnaast kent TenCate verschillende productgroepen met verschillende sub brands. Iedere marktgroep kan nu zijn eigen content beheren binnen Smartsite. Vervolgens kan het publiceren van deze content naar de verschillende internet sites eenvoudig worden voorzien van de corporate uitstraling. Op deze wijze is het voor de bezoekers van de verschillende sites te allen tijde duidelijk dat ze met dezelfde organisatie te maken hebben. Daarnaast is het nu vrij eenvoudig om algemeen nieuws in verschillende talen naar verschillende internetsites te distribueren terwijl het beheer hiervan centraal op het hoofdkantoor in Nederland wordt verzorgd.

Over TenCate
TenCate streeft naar leiderschap in groeiende marktniches voor specialistische en functionele materialen gebaseerd op textieltechnologie. Zij maakt daarbij gebruik van haar brede technologische basis, de intern aanwezige specialistische vaardigheden en van een sterke positie in de waardeketen. In markten die hoge eisen stellen aan functionaliteit levert TenCate hoogwaardige oplossingen. Het doel is een bijdrage te leveren aan vooruitgang in de sectoren waarin TenCate actief is.





Smartsite