Ingezonden persbericht


Persbericht

24 mei 2007

John Williams deelt zomerse prijzen uit op Utrecht Centraal

NS Internationaal opent Europees stadsstrandseizoen

Vanochtend heeft NS Internationaal het startsein gegeven voor het Europese stadsstrandseizoen. In veel Europese steden, waaronder Berlijn, Brussel en Parijs, gaan binnenkort weer de stadsstranden open. Inmiddels is het stadsstrand uitgegroeid tot een trend in heel Europa: het is een zeer goede manier om cultuur en strand in de stad met elkaar te combineren.

John Williams danste deze ochtend met de reizigers op Utrecht Centraal de limbo. De best dansende reiziger won een volledig verzorgde citytrip naar Parijs. Daarnaast werden aan de winnaars van de actie op Sky Radio van afgelopen week de prijzen uitgereikt: treintickets naar verschillende Europese steden met een stadsstrand. Zo bracht NS Internationaal de internationale allure van relaxte stadsstranden alvast naar Utrecht Centraal.

"In een aantal Europese Treinsteden zijn stadsstranden niet meer weg te denken uit het zomerse stadsbeeld. Die steden zijn zeer goed bereikbaar met de trein en bieden een perfecte afwisseling voor mensen die naast cultuur, avontuur en winkelen ook op zoek zijn naar wat ontspanning. Op deze manier kunnen mensen incas één weekend genieten van al het goede dat steden als Brussel, Berlijn en Parijs te bieden hebben", aldus Linda Schulte, hoofd Marketing van NS Internationaal.

Voor meer informatie over de bestemmingen of prijzen: www.nsinternationaal.nl.

Suggestie fotobijschrift:


- Gelukkige winnaars met John Williams op het stadsstrand van NS Internationaal op Utrecht CS.


- NS Internationaal bouwde op Utrecht Centraal alvast een strandfeest met een steelband en libodansers.


* * * * *

Noot aan de redactie

Beeldmateriaal is beschikbaar via www.lvtpr.com/imagegallery.